lauantai 19. tammikuuta 2013

IsaDora on pop!

Niin oudolta kuin se kuulostaakin, kynsilakkajemmoissani ei ole ollut yhtäkään IsaDoran kynsilakkaa. En ole varma mistä se johtuu, toisaalta oon pitänyt ko. merkkiä jokseenkin tylsänä kynsilakkojensa suhteen (tosin, merkki on kyllä petrannut ja nykyisin siltä löytyykin vallan hurmaaviakin lakkoja) ja toisaalta hintakin on pidätellyt minua, pullot ovat hintavia kokoonsa nähden. Noh, hiljattainhan mainitsin ostaneeni alesta heidän lakkansa sävyssä Ancient Ruby ja täytyy sanoa että nyt olen heidän fani. Itse asiassa, tämän kokeilun jälkeen kävin nappasemassa alelaarista vielä yhden IsaDoran lakan, sen verran vakuutuin merkin laadusta. Mutta, nyt siihen ensimmäiseen kokeiluuni ihanaisen Ancient Rubyn kanssa.

Kynsille päätyi IsaDoran lisäksi Tokmannilta ostettu Coral Las Vegas sävyssä Mirage. 


Tästä kuvassa näkee vähän millaista glitteriä tuossa Coralissa on, siinä on siis pieniä glittereitä eri sävyissä ja sitten suurempia glittereitä jotka heijastavat valoa eri sävyissä.


Olin hivenen pettynyt Ancient Rubyn tummuuteen, pullossa se näyttää paljon punaisemmalta kuin luonnossa, kynsillä sen mehukas punaisuus ei päässyt esiin. Toisaalta en ehtinyt ihailla sitä luonnonvalossa, kas kun sudin sittenkin tuota toista lakkaa kaikkiin kynsiin vaikkei se ollutkaan alkuperäinen tarkoitukseni. Pitää siis ottaa joskus toinen erä IsaDorin kanssa ja katsoa miltä se näyttää luonnonvalossa. Sen sijaan olin haltioissani noin niinkus muuten lakan laadusta, peittää hyvin (laitoin kynsille 2 kerrosta, yksi tasainen kerros olisi saattanut riittää) ja se kuivuikin äkkiä. Wow, täydellinen lakka siis! Tässä sitten kuvia näiden kahden lakan liitosta, aika mustilta kynnet näyttävät ja siltä ne näyttivät livenäkin, tietyssä valossa kylläkin huomasin ettei alla oleva lakka sentään ole musta vaan syvän viininpunainen... Epäilemättä tuo Coral teki hommansa, se kun on aika tummasävyinen glitterlakka. Ja juu, yksi kuvista on ihan tahallaan epäselvä, sillä tavalla kun lakkauksen kimallus näkyi edes vähän, nämä kynnet olivat siis luonnossa säihkyvämmät kuin mitä kuvat antavat ymmärtää =) Viimeisimmässä kuvassa Ancient Rubykin näyttää hiukan punaiselta eikä mustalta...

 
 
 

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään myös todella paljon tuosta Coralin Las Vegas lakasta jonkun tumman lakan päällä. :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis lakkahan se on, mutta en kuitenkaan kokenut mitään hillitöntä wow-fiilistä =D Plussaa saa kyllä glittereiden määrästä, jotkut vastaavat lakat kun ovat sellaisia ettei niissä ole glitteriä juuri ollenkaan =)

    VastaaPoista