perjantai 7. joulukuuta 2012

Vaikeasti tavoitettavat

Tässä postauksessa esiintyvät vartalovoiteet ovat hiukan vaikeasti tavoitettavia tapauksia, kas kun toista ei enää myydä Body Shopissa (en tiedä löytyiskö eBaysta?) ja toista taasen ei myydä mitenkään aktiivisesti Suomessa. Milloinkahan ne Fruttinit tosiaanki tulisivat vakituisesti myyntiin täällä meillä päin, Sokoksessahan niitä usein löytyy, mutta olisihan se kiva saada koko herkkuvalikoima tänne pohjolaankin...


Kesällä 2011 satuin tepastelemaan Body Shopiin ja huomioni kiinnittyi alennuksessa oleviin kirsikkaisiin tuotteisiin. Ko. sarja oltiin siis lopettamassa ja hyllyssä napotti yksi kappale vartaloemulsioita hintaan 5 euroa. Kirsikkahulluna päätin ostaa sen, olihan tuo vieläpä edukas noin niinkus ko. putiikin hintatasoon nähden.

Jossain vaiheessa tuoksuttelin tätä ja manasin samalla mielessäni, tokihan heti jokin hyvän tuoksuinen vartalosarja mennään lopettamaan, kiitti vaan. Käyttöön tämä päätyi vasta jokin aika sitten, köh, ja tämän kanssa kävi sama ilmiö niin kuin monen muunkin tuotteen kanssa: ensin tuoksuttelet tuotetta vähäisessä määrin ja ihastut, sitten käytössä huomaat ettei tuoksu ollutkaan aivan niin ihana kuin luulit... Käykö teille koskaan näin vai onko mun hajuaisti jotenkin vinksallaan? No, kyllähän minä tuoksusta ihan pidin, mutta se ei ollut sellainen täydellinen kirsikkatuoksu.

Vasta käyttöön ottaessani huomasin pullon kyljessä möllöttävän 'cooling' -sanan ja ajattelinkin notta voihan nenä, minä kun en välitä mistään viilentävistä vartalorasvoista (tai ehkä sellainen menettelisi oikein helteisenä kesänä...). Onneksi se efekti ei ollut aivan kamala, tosin jotenkin sekin vaihteli käyttökertojen mukaan-joskus tuntui viilennystä, joskus taasen ei. Monesti kävi myös niin että tunsin pientä kuumottavaa tunnetta joissain kohdin eli kyseiset kohdat ihollani eivät ilmeisesti tykänneet voiteesta. Kosteutusteholtaan tämä oli ihan ok, siitäkin huolimatta että tämä oli aavistuksen geelimäistä mömmöä. Nyt talvella tehot tuskin olisivat riittäneet, mutta käytinkin tämän ennen paukkupakkasten tuloa. Vaikkei juuri tätä kirsikkaista saakaan Body Shopilta, niin huomasin esim. tämän vartalovoiteen olevan oletettavasti samantapainen. Vaan voi morjens noita hintoja, mä en oikeesti raskisi koskaan maksaa 15,50 euroa vartalovoiteesta... =(

Ja sitten se toinen ihanuus joka on tällä hetkellä käytössä..oi Fruttini ♥


Tämän ostin jo kesällä 2010 Viron reissulla, aika kauan on odotellut käyttövuoroaan ;) Tästä olen kyllä tykännyt, voide on mukavan täyteläistä ja tuoksukin on makoisa, kuvitelkaa mielessänne miltä inkiväärin ja passionhedelmän liitto voisi tuoksua. Ehkä inkivääri voisi tuoksua vieläkin enemmän, vaikka kyllähän se tässä tuoksuukin ja tiedä häntä olisiko liiallinen inkiväärinen aromi hyvästä. Loppua kohden oon kuitenkin huomannut itsessäni pienoista kyllästymistä tätä tuoksua kohtaan, se kun on suht voimakas ja jollain tapaa hallitseva. Luulenpa tämän olevan sen tyyppinen tuoksu joka jakaa ihmiset kahtia, tästä joko tykkää tai sitten ei.

2 kommenttia:

  1. Mulla oli aikoinaan vadelman tuoksuisena tuo Body shopin vartalorasva ja kyllä mullekin tulee sellainen "kyllästyminen" tuoksua kohtaan useinkin, varsinkin jos tuoksu on voimakas.
    Ja minäkin kyllä odotan, että tulisi nuo Fruttinit vihdoin kunnolla tännekin myyntiin!!
    Vaikka olen niitä nettisivuja silmäillyt, raaskisiko/uskaltaisiko tilata sieltä nuita kokeiluun...

    VastaaPoista
  2. Oikeastaan vartaloemulsiotki voisivat olla vähän pienemmissä puteleissa, ei tulisi kyllästymistä niin herkästi... Ei muuta kuin tekemään tilausta, kerran se kirpaisee =)

    VastaaPoista