maanantai 10. joulukuuta 2012

Kauhukopla ja sen vastakohdat

Yllätys, yllätys, vaihteeksi olisi tarjolla arviointeja suihkugeeleistä ja aloitetaanpas siitä karmeasta kauhukoplasta.


Niin kuin tiedätte, en oikein voi vastustaa hyviä tarjouksia ja niinpä ahnaasti haalin Tokmannilta nämä 3 suihkugeeliä hupaisaan euron kappalehintaan. Ei olisi kannattanut, en tiedä milloin olisin törmännyt näin huonoihin suihkareihin. Kappas, olen näemmä käyttänytkin nämä siinä järjestyksessä missä ovat kuvassa, siis vasemmalta oikealle. Fruity oli kamalaa lirua koostumukseltaan ja en huomannut mitään hedelmäistä sen tuoksussa. Aikalailla samaa kastia oli Relaxing, lirulirua jonka aromi oli mitäänsanomaton. Näiden kahden kanssa olin siis kummissani tuoksun suhteen, sitä kun ei tuntunut olevan juuri ollenkaan..oikeastaan tuoksun voimakkuuskin menee samassa järjestyksessä kuin käyttökin, vasemmalla oleva on miedoin jne. Noh, Refreshing oli koostumukseltaan ehkä aavistuksen jämäkämpää (hmm, oliko sen kamut lantrattuja..?) ja tuoksukin tuntui selvempänä, se oli sellainen merellinen, jopa miehekäs tuoksu. Summa summarum, aivan kamalia suihkugeelejä joihin ei kannata rahojaan tuhlata. En edes tiedä minkä merkkisiä nämä ovat, siitä ei meinannut saada mitenkään selvää vaikka kuinka pulloja pyöritteli. En siis tägää näihin mitään merkkiä, olkoot kammotukset ilman sitä.

Nämä euron kappaleen löydöt sen sijaan olivat aivan toista luokkaa, Palmoliveen ei kai voikaan pettyä.


Vasemmalla olevaa kiivin tuoksuista tapausta olenkin käyttänyt jo aiemmin ja tykkäsin silloinkin siitä. Niin ja taisinpa tuolloinkin ostaa sen eurolla..mitäs tää nyt on, onko nämä poistumassa silleen hissukseen markkinoilta vai mitä kummaa? No, eniveis, minä kyllä tykkään näistä kaikista vaikkei tuoksut ole ihan niin voimakkaita kuin toivoisin. Keskellä olevan mandariini tuntui tuoksuvan omaan nenään vähiten ja seuraavaksi voimakkain oli granaattiomena, ns. voittaja oli kiivi. Kannattaa kuitenkin muistaa että näiden kaikkien tuoksut ovat hyvin mietoja. Yleensähän en ole miedolle tuoksuvien suihkareiden ystävä, mutta näissä tuoksua oli kuitenkin jonkin verran ja rakastin näiden koostumusta, nämä kun ovat voidemaisia ja kuten kuvasta näkyy, tuote on tietyllä tapaa kaksivärinen. Siis pulloissa näkyvät värivaihtelut ovat siis ihan suihkugeeliä itseään, ei mitään pullon koristuksia. Nämä ovat myös ihanan voidemaisia eli eivät kuivata ihoa liikaa, voisin siis ostaa toistekin, nam, en muuta sano!

Ja sitten se paras joka melkein itkettää, onhan minulla tätä vain pikkiriikkinen pullo..ja juu, käännän veistä haavassa esittelemällä kesäisiä kuvia. Voihan kökkö tätä mun tapaa kuvata välillä tuotteita varastoon, kuva on siis otettu kesällä..huoh.


Yveksen Italian mandariini. Minä rakastuin sinuun heti, mikset voi olla muuta kuin limited edition? Tosiaankin kesällä Yvekselle tilausta tehdessäni taisin löytää tämän pienen minipullon Yveksen löytötorilta ja voihan arse, en muuta sano. Tämä on täydellisen tuoksuinen suihkugeeli joten mielestäni on suuri rikos ettei tämä ole jatkuvasti Rokkerilla myynnissä. Tämä tuoksuu aidoilta mandariineilta ja seassa ei ole mitään muita kommervenkkejä. En ala, pitääkö tästä lähteä barrikadeille, tahtoo tämän vakituiseen myyntiin nyt heti!

6 kommenttia:

 1. Joo, kyllä "Tokmanni" ja "1€" samassa lauseessa tuottaa aika usein pettymyksen... Taidamme olla tässä asiassa hitaasti oppivia sukulaissieluja ;) Terveisin nimimerkki litran pullo vedenohutta aloe vera-suihkaria jemmassa

  VastaaPoista
 2. Kyllä oon sieltä hyviäkin suihkareita ostanut halvalla, pitää vaan jatkossa tehdä pullolle sellainen koeravistus ja katsoa missä määrin se geeli hölskyy ;D Mutta joo, joissain asioissa pitää asiat oppia hitaasti, mutta varmasti... =)

  VastaaPoista
 3. Heissan!

  Muistelinkin, että olit postannut tuosta Yves Rocherin Italian mandariini -suihkugeelistä. Nyt sitä on nimittäin taas tarjolla YR:n nettialessa, mutta vaan tuona pikkupullona (50 ml)...

  http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=6150/~pcategory=6000/~product_id=06811?cmSrc=Category

  Mua niin huvittaisi tilailla kaikkia kausituotteita ja pikkupulloja mut mun on pakko pistää jotain rajaa näille shoppailuille... :/

  VastaaPoista
 4. Oih, kiitoksia, tässä pitää alkaa vakavasti harkitsemaan tilauksen tekemistä, siitäki huolimatta et munki pitäs rajoittaa shoppailua... =))

  VastaaPoista
 5. Voi että, mua on pitkään himottanut nuo Palmoliven suihkugeelit, varsinkin tuo granaattiomena...
  Pitääköhän sitä tuon takia jossain vaiheessa repsahtaa...

  Mullakin taitaa odottaa (muiden minipullojen kanssa) tuo Yveksen mandariini :). Pitäisi varmaan nuita pikkupullojakin alkaa ottaa enempi käyttöön eikä aina "säästää matkoille"... Kun saanhan mä matkoille sitten täytettyä tarvittaessa jonkin pikkupullon...

  VastaaPoista
 6. Noihin Palmoliven suihkareihin kannattaa kyllä repsahtaa, vallan mukavia tapauksia ovat =)

  Mä sitten sorruin tekemään Yvekselle pienen tilauksen, oli pakko saada mandariiniminejä lisää...

  VastaaPoista