tiistai 4. joulukuuta 2012

Nevö hööd merkki

Haaparannan reissullahan mulla tuli ostettua entuudestaan täysin tuntemattoman Face: UK -sarjan tuotteita ja testiin pääsi ensimmäisenä kasvojen puhdistusaine.


Jostain syystä pakkaus sai aikaan mielikuvan geelimäisestä tuotteesta, mutta tämähän olikin sellaista voidemaista tököttiä (tosin kevyttä sellaista). Tuoksu tässä on aika mitätön, tosin alussa olin haistavinani pienen kookosmaisen vivahteen vaikka epäilen kyllä omaa hajuaistiani, todennäköisesti tuoksu oli jotain vallan muuta. Ajan mittaan tuoksu hälveni ja loppujen lopuksi tää on aika hajuton tapaus. Ensin olin hiukan kauhuissani, tästä kun jäi iholle aavistuksen rasvainen fiilis ja ai ku mä kammoan sellaisia puhdistustuotteita! Ensikauhu oli kuitenkin aiheeton, se tunne on hyvin vähäinen ja toisaalta näin talvella pintakuiva iho on ihan mielissään sellaisesta ei narskuvasta fiiliksestä. Täytyy sanoa että tämä on hintaansa nähden loistava tuote, siis Haaparannassahan tämä maksoi noin 1,73 €.

En tiedä saako näitä mistään päin Suomea, itse en ainakaan ole törmännyt näihin. Googlettamalla löysin pari kauppaa joissa tän sarjan tuotteita myydään, tässä linkki Glitterstoreen ko. tuotteen kohdalle (pikkasen on kalliimpi kuin Haapiksessa) ja tässä puljussa (Fragrance Direct) taasen ei tällä hetkelllä näytä olevan tätä putsaria, pari muuta juttua kuitenkin löytyy. Molemmat toimittavat myös Suomeen. 

Tämä oli taas todiste siitä ettei hintaan ole aina katsominen ja takuulla ostan tätä toistekin jahka Haaparantaan eksyn =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti