lauantai 1. joulukuuta 2012

Feilauksia..failauksia..? No jotain!

Aloitetaanpa joulukuu sitten surkuhupaisilla jutuilla. Niin kuin olette huomanneet, on kynsien lakkaaminen jäänyt tältä tädiltä vähemmäksi. Lakkoja kyllä on tullut ostettua joten jokunen aika sitten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja otin tukevan otteen sudista. Niinpä niin, ei oo ollu oikein onnea lakkausten suhteen. Ostin jossain vaiheessa kaksi Flormarin magneettilakkaa ja lopulta päätin koettaa niistä toista. Tämä oli siis ensikosketus maagisten magneettilakkojen suhteen. Lakka oli tämä tummanharmaa joka tottelee mediaseksikästä nimeä MG08.


Jossain vaiheessa ajattelin etten edes julkaise kuvia, mutta pistetään niitä nyt tänne. Huoh. Siis, ensimmäinen kynsi eli oikean käden pikkurilli onnistui parhaiten, epäloogista vai mitä? Sen jälkeen tulikin enemmän tai vähemmän virheitä, joko kuvio ei muodostunut kokonaan (vissiin liian kaarevat kynnet tai jotain) tai sitten magneetti kosketti kivasti kynnen pintaa. Niin ja käden väpätyksestä johtuen sainhan minä aikaiseksi epätasaista raitaakin... En tiedä vaikuttiko homman kusemiseen se kun tosiaan magneetti aina välillä sai osumaa lakasta ja vaikka pyyhinkin lakan pois, niin ehkä siinä kohdassa magneetti ei sitten toiminut täysillä..? Niin ja arvatkaa minkä älynväläyksen minä myös sain (ja joka nauratti jälkeenpäin)? Laitoin alle Goshin Frou-Frouta kun jotenkin ajattelin josko se tulisi raitoina näkyviin sieltä magneettilakan alta... Voi että sitä on pöljä, johan järjenkin olisi pitänyt kertoa se että eihän se nyt millään ilveellä tule sieltä esiin!

Kuvanlaatu on kans ihan äässistä, mut olkoot.


Seuraava yritys olikin parempi, mutta sitten hommassa tapahtui vallan yllättävä käänne joka sai kulmakarvani kohoamaan taivaisiin. Kokeiluun päätyi kirppikseltä ostamani Yes Loven lakka N03, kaunis metallinen vaaleanlila/laventelinen lakka.


Huomaattekos mitään outoa näissä kuvissa jos niitä vertaa lakan väriin pullossa..?

 

Näissä kuvissa lakan sävy on liian sininen, mutta arvatkaas tosiaanki mitä? Lakkasin siis kynnet (ihanaa, yksi kerros riitti!) ja laitoin päälle Seche Viten pikakuivattajaa. Ylläri pylläri, pikakuivattaja muutti lakan värin aivan toiseksi, lakkauksesta tuli tummanvioletti. Ilmiö oli mielestäni varsin epäilyttävä ja en edes tahtonut tuon värisiä kynsiä joten poistoon menivät heti, siinä mietin mitähän myrkkyjä lakka sisältääkään ja meikä ei ollut laiskana käyttänyt edes aluslakkaa...

Nooh, päätin sitten tehdä tieteellisen testin kynsikiekolle ja tässäpä tulos joka puhuu karua kieltään. Tässä kuvassa sävyt on muuten enemmän kohdillaan kuin noissa kahdessa aiemmassa kynsikuvassa.


Elikkäs, keskellä on kyseinen Yes Loven lakka ihan naturellina, oikealla sudin päälle sitä Seche Viten pikakuivattajaa ja testauksen vuoksi vasempaan sutaisin Sally Hansenin Diamond shine -päällyslakkaa. Sillälailla, päällyslakat siis muuttavat tämän lakan värin aivan erilaiseksi! Jonkun mielestä tämä voisi olla vallan jees, mun mielestä tämä on hemmetin outoa... Mitähän tästä nyt ajattelis ja uskaltaako tuota ihmeellisesti reagoivaa lakkaa edes käyttää?

2 kommenttia:

  1. Hassu sinä, etkö ikinä mieti mikä määrä myrkkyjä huulten kautta imeytyy kehoosi ? Tokko kynsilakat sen vaarallisempia on...

    VastaaPoista
  2. Kyse onkin kehoon päätyvien myrkkyjen minimoimisesta =) Ja onhan joidenkin kynsilakkojen todettu sisältävän melko tymäköitä myrkkyjä...

    VastaaPoista