keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Mama Mango

Jokunen aika sitten mainitsin käsivoiteen joka ansaitsee ihan oman postauksensa ja tässä hän nyt paistattelee salamavalojen räiskeessä, saanko esitellä: Mama Mango!


Tein joskus syksyllä tilauksen Hyvinvoinnin Tavarataloon ja tilaukseen livahti mukaan tämä käsivoide ihan uteliaisuuttani. Tämä oli poistotuotteissa himpun verran yli 9 € ja vähän kyllä kirpaisi, normaalihintaan en tätä kyllä olisikaan raskinut tilata, se kun oli muistaakseni n. 15 euron hujakoilla. Näemmä tätä ei enää ole ko. kaupassa (paria muuta sarjan tuotetta kyllä löytyy poistotuotteista), mutta olen kyllä nähnyt tätä myynnissä joissain nettikaupoissa, tosin hinta on sitten tuon 15 erskan hujakoilla tai jopa enemmän (eräässä paikassa näin hinnan 18,90 €, voi moro..!). Tämän valmistaja on Ole Hyvä eli kyseessä on kotimainen sarja josta voi lukea lisää täältä.

Voiteen koostumus sai minut mykistymään, ikinä aiemmin en ollut törmännyt tällaiseen voiteeseen. Tätä on hankala kuvailla, koostumus on jollain tapaa rahkamainen, mutta levittäessä tämä liukuu käsillä unelman kevyesti. Tämän käyttö on siis elämys sinällään ja pitkään olinkin haltioissani tämän suhteen, kaikkeen vaan tottuu niin kuin tiedätte ;) Alla pari kuvaa voiteesta, jos niistä nyt jotain saa selvää.


Käsivoiteen tuoksukombo koostuu mangosta, limestä ja mandariinista. Itse muistin tuoksuista vain kaksi ensimmäistä ja olinkin vähän höpöhöö kun avokki kerran huikkasi jotain mandariinin tuoksusta. Sen jälkeen kuitenkin kurkkasin netistä tuotekuvausta ja jo vain mandariini mainittiin. Miekkosella on siis vallan terävä hajuaisti =) Toki myöhemmin itsekin aloin haistamaan mandariinin (tosin mulla mieleen tulee mandariinin kuori) kun kerran olin saanut vahvistuksen ko. aromin olemassaololle.

Tuo tuoksu on itse asiassa ollut pienoinen pettymys, se ei ole ihan niin ihana ja voimakas kuin toivoisin. Tuoksussa on myös tunkkainen vivahde ja se on pieni miinus. Voiteena tämä on ihan jees, tosin en tiedä miten tämä toimisi aivan rutikuivilla käsillä. Jotenkin tuntuu että ainakin meikäläisen tassut tarvitsee äkäisempiä aineita jos äityvät vallan kuiviksi. Tosin tällä hetkellä kädet eivät ole vielä ehtineet kuiviksi joten tämä on ihan passeli yökäsivoide mulle vaikkakin toivoisin tämän jättävän pikkasen enemmän voidemaista tunnetta käsiin. Tätä on kyllä hankala selittää, tästä kyllä jää käsivoidemainen ja ehkä jopa hivenen rasvainen tunne käsiin, mutta yökäsivoiteessa tykkäisin jos tunne olisi vieläkin täyteläisempi. Tämä on muuten aika nopea imeytymään käsiin (vaikka jättääkin käsiin sen himppasen rasvaisen tunteen) ja se ilahduttaa, minä en ainakaan jaksa voiteita joita saa hinkkaamalla hinkata käsiin. Itse asiassa, täältä pääsee lukemaan testiraadin kommentteja tuotteesta ja aika moneen kommenttiin voin samaistua.

Olen siis kyllä tykännyt tästä tuotteesta, mutta normaalihintaisena pidän tätä aika kalliina, siitäkin huolimatta että purkki on kooltaan niinkin iso kuin 150 ml. Mutta, mähän olenkin tietyissä asioissa nihilisti... Yksi juttu mua kyllä huvittaa ja se on tuo Reilun kaupan merkki mikä purkissa napottaa. Tuohan on tietysti hyvä juttu, mutta kas kun tämän käsivoiteen raaka-aineista 5% täyttää tuon kriteerin ja en tiedä teistä, mutta mun mielestä se on aika vähän... Noh, kai se on tyhjääkin parempi.

Onko joku teistä kokeillut tätä käsivoidetta tai muita sarjan tuotteita ja jos olette, niin mitä tykkäsitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti