torstai 22. marraskuuta 2012

Parit lotratut + haisuvesiä

Tässä on taas tullut käytettyä joitain suihkugeelejä joten lausunpas niistä muutaman sanasen. Ensimmäisenä tällainen joskus KodinYkkösestä (kyllä!) ostamani suihkugeeli jonka saatavuudesta tänä päivänä en tiedä. Ehkä näitä on KodinYkkösessä tai Anttilassa, ehkä ei.


En ole varma mikä tämän tuotteen virallinen nimi on ja googlettelukaan ei tuonut 100 % varmuutta asiaan. Olkoot sitten vaikkapa Spa Amalfi. Näitä oli montaa eri väriä, mutta valkkasin itselleni tuon punaisen jonka nimi oli muistaakseni Passion. Pullo oli valtavan kokoinen, 750 ml, mutta tällaiselle suihkugeelituhlarille se ei ollut mikään mission impossible, varsinkin kun geeli oli aavistuksen liian lirumaista ja jokainenhan tietää sellaisen tuotteen kuluvan nopeasti. Tämä oli vähän sellaista joka piti suurinpiirtein nakata nopeasti kämmeneltä vartalolle, hitaampi liike aiheutti lattialle lurahduksen ;D Se olikin tuotteen miinus, plussaa oli tuoksu joka oli jollain tavalla kirpsakka, mutta makea. Pitäisi kyllä joskus tiirailla näkyykö näitä vielä myynnissä, raivostuttavasta koostumuksesta huolimatta olisi kiva kokeilla niitä muitakin. Niin, hintaa tällä oli tuolloin muistini mukaan 1,90 €, oli siis tarjouksessa, mutta ei normaalihintakaan tainnut päätä huimata.

Ja sitten se toinen käytetty eli Avonin Naturals -sarjan granaattiomenan ja mangon tuoksuinen suihkari.


Tämän tuoksun olisi luullut hurmaannuttavan minut, mutta sitä se ei kuitenkaan tehnyt. Ihan kivan tuoksuinen suihkugeeli tämä oli, mutta se kuuluisa 'jokin' jäi puuttumaan joten sen enempiä en tästä kykene turinoimaan ja tuskin se on tarpeellistakaan, onhan tämä vain suihkugeeli... ;)

Sitten asiasta kukkaruukkuun eli hajuvesiin. Mulla on ollut 2 saman sarjan hajuvettä jotka ovat nyt jo menneet eteenpäin ja pari sanaa voisin sanoa niistäkin.


Kuvakin löytyy vain yhdestä eli Avonin Ice Sheers Refreshingistä (juu, kyllä se on se, siinä on vain väärä korkki, pitäisi olla vihreä) ja toinen olikin saman sarjan Luscious. Refreshing oli päärynäinen tuoksu, Luscious taasen sitruksinen. Tuosta sitruksisesta huomasin sen ettei sitruksiset tuoksut ehkä olekaan mun juttu (tai ehkä en ole törmännyt oikeanlaiseen), tuoksu oli ihan kiva, mutta en lämmennyt sille. Lisäksi muistelen että tuoksu muuttui jossain määrin tunkkaiseksi ihollani ja kukapa sellaisesta tykkää. Refreshing oli paljon mukavampi tapaus, mutta kiertoon pistin senkin, mulla kun piisaa tuoksuja ja muistelin senkin ehkä muuttuneen tunkkikseksi ihollani. Näitä tuoksuja ei enää saa Avonilta, toki voitte metsästää näitä vaikkapa Huuto.netistä jos kiinnostaa. Sarjassahan oli joku kolmaskin, muistaakseni marjainen tuoksu, mutta sitä en valitettavasti ole koskaan päässyt tuoksuttelemaan.

2 kommenttia:

  1. Voin elävästi kuvitella ton KodinYkkös-suihkugeelin tuntuman... Oon kanssa huomannut, että isoissa pulloissa myytävä tavara on yleensä karkaavaa luikuria. Lieneekö ihan kirjaimellisesti enemmän vettä seassa :D

    VastaaPoista
  2. Varmasti niissä on vettä enemmän... Tosin nyt mulla on ollu käytössä suht pienessä pullossa (300 ml) olevia suihkugeelejä jotka on luokattoman huonoja ja liruja, niistä sitten juttua aikanaan ja ne kannattaa kiertää kaukaa =D

    VastaaPoista