maanantai 19. marraskuuta 2012

Tatti

Edellisellä Body Shopin vierailulla en voinut vastustaa tällaista tatin näköistä Ginger Sparkle huulivoidetta. Kallishan tuo ryökäle oli, hintaa taisi olla peräti 7,50 €, mutta kerrankos sitä...


Voiteessa on pienen pieniä glitterhippusia, tosin eipä ne näistä salaman raiskaamista kuvista näy...


Glitteriä ei kuitenkaan ole liikaa ja se on hyvä se, en tykkää sellaisista liian kimalteisista huulijutuista. Toista se oli nuorena, silloin glitteriset huulikiillot olivat niiiin ihania. Tokihan ne vieläkin näyttävät kauniilta, mutta vain tuubissa... No, takaisin asiaan. Huulivoiteesta ei tule juurikaan väriä huulille ja sekin passaa. Mutta, se tuoksu..se on aivan ihana =) Siis jos pitää inkiväärin tuoksusta ja minähän pidän siitä kuin hullu puurosta.

En olekaan ennen omistanut tuollaista pallomaista huulivoidetta ja niinpä tällaisen nerokkuus avautui minulle vasta käytössä, tällä kun saa yhdellä sutaisilla voideltua kummatkin huulet. Tokihan joidenkin muidenkin huulivoiteiden muotoilu mahdollistaa sen, mutta aika monia saa sutia erikseen ylä- ja alahuulelle. Tämä on siis kiireisen ja laiskan rasvailijan tuote ;) Teholtaan tämä on ihan ok tuote, tosin rohtuneiden huulien pelastajaksi tästä ei olisi eli tämä on sellainen perusrasva huulille.

Ennen Body Shopiin menoa olin tiiraillut ko. puljun nettisivuja ja sieltä bongasin tämän tuotteen vaniljan tuoksuisena (tuolloin nettisivuilla ei ollut muita kuin tuo vanilja, nyt siellä näyttäisi olevan karpaloversiokin, inkivääriä ei näy vieläkään) ja ajattelin tuoksutella sitä vaniljaista josko tykästyisin siihen. Vaan voi sitä riemua kun näin tämän kaupassa ja eipä se vaniljainen ollutkaan minun makuun. Karpaloversiota ei tuolloin näkynyt livekaupassa, mutta sille sama, ihan takuulla olisin valinnut juuri tämän. Niin muuten, nämä huulivoiteet ovat nyt joulun ajan tuotteita eli ovat myynnissä rajoitetun ajan. Kannattaa siis hipsiä lähiaikoina Body Shopiin mikäli mielitte näitä.

5 kommenttia:

 1. Ymmärsinkö siis nyt oikein, että tuota pystyy levittämään huulille ilman sormia, eli hygieenisesti suoraan tuosta pakkauksesta? Kuulostaa tosi hyvälle! :)

  VastaaPoista
 2. Anzu-Anssu: Nonni, nyt sitten hypnotisoit itsesi unohtamaan tämän postauksen... ;)

  Pumpulipupu: Juu, tässä ei tarvitse sormiaan töhriä ja voide on ihan sellaista kiinteää =) Sitä en tiedä miten loppua kohden homma hoituu, siis sitten kunhan tuo pallero kuluu tuon muoviosan tasalle, mutta kyllähän tavallisesta puikostakin joutuu ne rippeet kaivelemaan sormin. Meinaatkos käydä ostamassa? ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedosta! Ehkäpä, se vanilja tai karpalo voisi olla aika ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Nonii, ei muuta kuin nokka kohti Body Shopia ;)

  VastaaPoista