sunnuntai 25. marraskuuta 2012

No se Yveksen tilaus!

Yveksen tilaushan se on vielä vilauttamatta joten täältä pesee. Tosiaankin menin vilkaisemaan Yveksen sivuja ja kuten jokainen tietää, se on suhteellisen vaarallista hommaa ja hyvin helposti se johtaa tilauksen naputteluun. Ja niin kävi nyt minulle, ensin katselin niitä joulutuotteita ja ajattelin kuinka namusia ne olisivatkaan, mutta lopullinen niitti tilaukselle oli se kun bongasin rakastamiani Monoï de Tahiti -suihkugeelejä joita vielä löytyi pienen alennuksen siivittämänä. Oi sitä ihanuutta, jossain vaiheessa kun en löytänyt ko. suihkaria enää heidän valikoimistaan, se kun taitaa olla sellainen tuote joka on myynnissä kesäaikaan. Mutta, nyt vaikenen ja annan kuvien puhua. Tässä ensin yleissilmäys paketin sisältöön.


Aika suihkugeelipainotteinen tilaus, vai mitä? =D


Tässä ne tilauksen syyt, enköhän mä pärjää kolmella pullolla ensi kesään, siitäkin huolimatta että ovat aika pieniä pulloja. En vaan kehdannut enempää tilata. Tässä postauksessa oon turinoinut tästä suihkarista ja tämä on varmasti monelle hyvin tuttu tuote =)


Nämä ovat tosiaan tämän joulun ajan myynnissä olevia suihkugeelejä ja toki molemmat piti ostaa, valinta oli liian haastava homma mulle. Vasemmalla oleva kuuluu Candied mallows -tuoteperheeseen ja tuoksuu sokerikuorrutetuilta malvankukilta ja mantelilta, oikealla oleva on Vanilla lemonin jäsen ja nimensä mukaisesti tuoksuu sitruunalle ja vaniljalle. Pikaisen tuoksuttelutestin perusteella itse tykästyin enemmän tuohon Vanilla lemoniin.


Samaisen limited edition -jutun käsivoiteet ja tuoksutkin ovat näissä samat. Näissäkin haisuttelujen perusteella tykkään enemmän tuosta sitruuna-vaniljasta. Tästä sarjasta en sitten tilannut muita tuotteita vaikka olisihan siellä ollut vaikka ja mitä, kannattaa käydä tutustumassa tarjontaan jos kiinnostus heräsi. Mun mielestä kyllä nää pakkauksetkin on aika herkkuja, ei voi mitään että niilläkin on merkitystä ostopäätöksen hetkellä ;)


Vaihteeksi parit suihkugeelit. Nonnu hehkutti tuon vasemmanpuoleisen suihkarin ihanuutta ja siitä lähtien se on kukkunut mielessä. Nyt sitten pääsen testaamaan tätä, nuuhkaisutesti ei vielä vakuuttanut mutta suihkussahan tuote pääseekin tositoimiin. Oikealla oleva on myöskin jokin hetken aikaa myynnissä oleva Plaisirs Naturen Apple delight joka tuoksuu omenille ja vaniljalle. Tätä on myynnissä isonakin pullona ja toki sellaisen ostaminen olisi tullut suhteessa halvemmaksi. Jonkinlainen järjen ääni kuitenkin pisti mut tilaamaan tuon pienen, suihkugeelejä kun on kerääntynyt melkoinen armeija käytettäväksi... Tuoksu vaikuttaa mukavalta ja suosittelen kyllä tilaamaan mikäli sorrutte Yveksen pauloihin.


Tämä Moment de Bonheur olikin sitten yksi vaihtoehto tilaajalahjaksi ja kieltämättä tämäkin houkutteli naputtelemaan tilauksen. Kesällä satuin nuuhkaisemaan tätä Yveksen liikkeessä ja tuoksu vaikutti ihan kivalta. Saa nähdä sitten mitä käytännössä tykkään tästä. Vaikka tuoksu olisikin kökkö, niin täytyy sanoa jotta tuon pullon ulkonäkö iskee muhun ja lujaa, se on kuin karkki!

Tällaisia siis tällä kertaa, nyt ei olekaan tullut tilailtua mitään. Tosin on mulla tarkoitus tilata eräästä puljusta vitamiineja ja siellä myydään kosmetiikkaakin eli jotain sieltä todennäköisesti tulee ostettua. Vaan mitään suurtilauksia sentään ei ole tiedossa, hyvä minä =)

5 kommenttia:

 1. Toi Monoï de Tahiti -suihkugeeli on kyllä maailman parhaan tuoksuinen!! :) Mä tilasin sen kesällä (mulla on ollut joskus aiemminkin), ja tilasin siitä samalla myös itseasiassa hajuvedenkin. Hajuvetenä se on vähän liikaa, alkaa tökkiä aika pahasti jos käyttää monta päivää putkeen. Mut suihkugeelinä täydellinen. <3 Tilasin myös ton sitruspuun kukka -suihkugeelin, se on ihan kiva tuoksu, mutta musta saman sarjan ruusutuoksu vielä parempi.

  Viime viikolla tein uutta tilausta (ei ole vielä tullut) ja pakkohan munkin oli tilata kaikkia noita joulutuoksuja. :D Vanilla Lemon on kyllä se paras, mutta odotan kaikkia innolla uuteen kotiin. :D

  Moment de Bonheur taas on mulle vähän liian tuju ja ruusuinen hajuvetenä (sain kesällä näytteen), mutta muuten ihan kiva tuoksu. Voisin kuvitella, että suihkugeeli tai vartalovoide olisivat itelleni taivaallisia. :)

  VastaaPoista
 2. Nams mums, toi Monoï-suihkari on ihanaa! Mä tilasin kanssa noi molemmat joulutuoksut (tosin vaan käsisaippuana) ja minikokoisen omenasuihkugeelin. Harmi, että jemmat on jo tupaten täynnä, eikä siksi voinut enemmän tilailla.

  VastaaPoista
 3. Marisa: Sitä hajuvettä minäki oon joskus miettinyt, mutta hyvä tietää että se on vähän 'liikaa' ja sitä se saattais olla munki mielestä =) On mulla sitä öljyä, pitäiski ottaa se käyttöön vaikkapa hiusöljynä...

  Aino: Tuohon suihkariin ei hevillä kyllästy <3 Kummasti mä aina löydän tilaa uusille tuotteille vaikka jemmat totisesti tursuaa kamaa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia! Melkein haluttaisi itsekin tilailla jotain. Kivat pakkaukset on aina hyvä syy ostaa :)

  VastaaPoista
 5. Ai melkein haluttaisi tilata..kunpa itsekin aina pystyisi pidättäytymään kaikkien ihanuuksien edessä ;)

  VastaaPoista