perjantai 16. marraskuuta 2012

Oriflamelta

Oriflamen paketti saapui jokunen aika sitten ja tässäpä pikainen vilautus shoppingeista. Meikäläinen päätti sitten tilata tavaraa sen verran ettei tarvis maksaa postikuluja ja tilasin myös postikulutuotteen eli silloin välttyy postikuluilta, ainoastaan mahdolliset pientoimituskulut lisätään ja tähtäsin siis ettei mun tartteis maksaa niitäkään. Siinä ähräsin tilausta ja lopussa oikein sain miettimällä miettiä mitä vielä livauttaisin ostoskoriin jotta se tietty summa ylittyisi. Mun laskupää ei tainnut olla oikein iskussa (tai paremminkin sen verran harvoin teen tilauksia Oriflamelle että seurailin väärää numeroa eli kampanjapisteitä, noh, konsultit ymmärtävät tämän sekavan selostuksen =D) ja sittenpä myöhemmin tajusin että jaa, tilauksen summahan oli yli 60 € vaikka tarkoitus oli ylittää vain se 50 €. No, sattuuhan sitä.


Amazonia-sarjahan on sellainen limited edition ja tuotteet ovat olleet myynnissä vain tietyn ajan. Noh, nyt niitä kuitenkin sai halavalla ja päätin tilata kasvojen puhdistusaineen ja kasvosuihkeen, ne kun kiinnostivat mua aikoinaan vaan en kuitenkaan raskinut alkaa tilaamaan niitä. Tuo etualalla nököttävä Pure naturen patsuli & ylang -kasvovoide on myöskin myynnissä vain tietyn aikaan, siis jaksoilla 15 ja 16 sekä jaksolla 1/2013. Sarjaan kuului pari muutakin tuotetta, mutta en nyt alkanut muita ostelemaan, jokin raja shoppailullakin ;)


Sitten vähän käsivoiteita... Tuo keskimmäinen jojoba & mango mulla on ollut ennestään, tosin se on odotellut käyttövuoroaan jonkin aikaa. Kesken tilauksen näpyttelyn päätin käydä testaamassa sitä ja voih, sehän vaikutti järjettömän hyvältä käsivoiteelta! Niinpä tilasin toisenkin tuubin plus saman sarjan minttu & vadelma -käsivoiteen. Oikealla möllöttää sitten joku tiivistemuotoinen käsivoide, saas nähdä mitä siitä sitten tykkään.


Kropallekin vähän jotain =) Taustalla on suihkugeeli ja edessä kaksi vartalovoidetta joista toinen on hiukan yllättävä veto. En tiedä muistatteko, mutta mähän en hirveästi välitä kookoksen tuoksusta. Tai mulla on ehkä jotenkin epämääräinen suhde ko. tuoksuun. Yleensä välttelen visusti tuotteita joihin on ympätty kookoksen aromia, mutta jokin aika sitten kyllä ostin erään Fruttinin tuotteen jossa on kookostakin. Ihan just siksi kun onhan se Fruttini ja aina se kookos ei olekaan niin paha juttu. Joskus äärettömän kauan sitten tilasin Yvekseltä mielenkiinnosta kookoksen tuoksuisen suihkugeelin ja yllätyksekseni se ei ollutkaan niin paha kuin olisin voinut kuvitella. Joten nyt sitten taas ajattelin vähän siedättää itseäni vartalovoiteen muodossa. Saas nähdä miten käy.

Tää asetelma on mun mielestä jotenkin hilpeän näköinen... ;D


Sitten viimeiset. Etualalla on se postikulutuotteena tilaamani puuteri ja takana napottaa Volare Magnolia hajuvesi. Tuota hajuvettä olen monesti miettinyt vaikken sitä ole koskaan tuoksutellutkaan. Nyt sitten eteen sattui tarpeeksi hyvä tarjous ja olipa lehdessä ko. tuoksun kohdalla sellainen raaputusjuttukin josta pystyi nuuhkuttelemaan tuoksua. Okei, ei ne raaputusjutut aina kerro koko totuutta, mutta päätin ottaa riskin. Oon nimittäin miettinyt voisiko tämä muistuttaa tuoksultaan legendaarista Yveksen Magnoliaa, siitä kun joskus hyvin hyvin nuorena tykkäsin. Ko. hajuvettähän ei ole saanut Yvekseltä aikoihin, tosin tutkailu on osoittanut että kyllä sitä saisi tilattua esim. eBaysta. Noo, en ole saanut vielä aikaiseksi tehdä sitä, joten tilasin nyt tämän. En tietenkään voi sanoa luotettavasti tuoksuvatko ne toisillensa, mutta ehkä tässä Oriflamen versiossa on aavistus samaa. Se selviää vain ja ainoastaan jos joskus saan aikaiseksi tilata sen alkuperäisen ihastuksen kohteeni...


Siinäpäs niitä. Oliko joukossa teidän suosikkeja tahi inhokkeja? Ps. tätä kirjoittaessa musta tuntuu jotta blogger raiskaa kuvia armottomasti..tai sitten mun näössä on vikaa.

8 kommenttia:

  1. Amazonia-tuotteet (vielä en ole kokeillut) ja tuon jojoba&mango kässivoiteen (käytössä töissä juuri) omistan :).
    Käsivoide ei ihan itseäni vakuuta tehollaan, tuoksu on kiva.
    Caribbean breeze-suihkugeeliä olen katsellut, mutta tuoksutäplän perusteella olen epäröinyt tilata sitä... Täytyy vielä miettiä, tykkäänkö vai en :D.

    VastaaPoista
  2. Hei olisiko mahdollista että laitat kuvat ensin ja sitten tekstin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotan että ensin tuoteesta kuva sitten tekstii kyseisestä tuotteesta ja sitten taas uus kuva ja sitten siihen teksti...

      Poista
  3. Anzu-Anssu: Voihan olla että käytössä minunki mielipide käsivoiteesta muuttuu, tosiaan vaan testasin sitä nopeasti ja ihastuin =)

    Anonyymi: Tietysti voisin tehdä niin, mutta toisaalta olen omaksunut tämän tavan ja olet ensimmäinen jota asia häiritsee. En nyt kuitenkaan ihan yhden mielipiteen vuoksi muuta tapojani ;) Olisi kiva jos tällaisia kehitysehdotuksia annettaisiin ihan omalla nimellä eikä anonyymina, siitäkin huolimatta että kommenttisi oli asiallinen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiesitkö sattumoisin että kaikilla ei ole mitään tiliä tms. joten ehkä siksi kommentoi anonyyminä. Ja mitä väliä sillä on onko anonyymi vai ei ja tuntui aika loukkaavalta että anot olisivat jotenkin epäasiallisia! Onko anonyymit jotenkin alempiarvoisia kuin muut, kun ei heidän toiveita oteta huomioon?
      Mukava asenne...

      - Minna ( laitan tähän nyt nimim. etten vaan ole pelkkä ano )

      Poista
  4. Niin ja hei Anonyymi, jos olet lukenut enemmän blogiani, niin huomaat kyllä minun välillä noudattavan tuota sinun ehdottamaasi tapaa. Mutta jatkossakin menen näillä entisillä eväillä, kiitos kuitenkin ehdotuksestasi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin ja ymmärrään ettei yhden kommentin takia tarvitse mitään muuttaa :)

      ja Minna en usko että kukaan mitään pahaa tuolla anonyymi jutulla tarkoitti itse en vaan jaksanut kirjautua, mutta nyt kirjauduin (eli olen eka anonyymi) :)

      Poista
  5. Minna: No jopas tämä nyt kirpaisi vaikka en mielestäni ollut töykeä... Sanoin tuossa anon kommentin olleen asiallinen ja kuten kävi ilmi, alkuperäinen anonyymi ei pahastunut kommentistani joten miksi ihmeessä sinä pahastuit, enhän edes sanonut anonyymien olevan automaattisesti epäasiallisia? Ymmärrän kyllä ettei kaikilla ole tiliä, en minä ole mikään idiootti, mutta olisi kiva edes keksiä jokin nimi =) Kannattaisiko nyt vähän katsoa peiliin ja miettiä mistä kannattaa vetää herneitä nenään.

    Mini: Kiitos tosiaan ehdotuksestasi, monesti kirjoittaessa kyllä pähkäilen onko teksti nyt helposti luettavissa vai ei ja joskus sitten käykin näin niin kuin nyt kävi. Kun ihmiselle muodostuu jokin tapa niin sitä on vaikea muuttaa... ;D Kiva ettet sinä nokkaantunut kommentistasi =)

    VastaaPoista