tiistai 13. marraskuuta 2012

Ei se tietenkään toiminut mulla

Moni teistä on takuulla lukenut hehkutuksia No7-sarjan Protect & Perfect seerumista joka lupaa tehdä lähestulkoon ihmeitä iholle. Minäkin kiinnostuin tuotteesta, ainoastaan suolainen hinta (normihinta on siinä 20 € kieppeillä) pidätteli minua. No mutta, asioilla on aina tapana järjestyä, niin kävi nytkin. Eräällä tuiki tavallisella ruokakauppareissulla Cittarissa silmäni nauliintui alennuskoriin jossa nökötti näitä seerumeita (Intense-versiota joka on siis 'kypsemmälle' iholle) ja meinasin lentää persuuksilleni, tuubilla oli hintaa vaivaiset 8 € ja lisäksi kaupan päälle tuli samaisen merkin ripsiväri. No hellou vaan, kyllä kelepaa!


Halpa hinta jäi kummittelemaan mieleeni ja kotosalla mietin uskaltaisinko ostaa varastoon toisenkin tuubin (jos niitä olisi enää jäljellä), siitäkin huolimatta etten tiennyt miten tämä toimii meikäläisen kanssa. Seuraavalla kauppareissulla olin vielä kahden vaiheilla lähestyessäni alelaaria ja niin tietysti, eihän näitä enää ollut jäljellä. Ja hyvä niin, tämä kun ei ole ollut minulle niin hyvä tuote kuin toivoin sen olevan.

Paketin kyljessä runoillaan tähän tapaan: Syväkorjaava seerumi vähentää syvien juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä jopa 50% neljän viikon käytön jälkeen. Kuuden kuukauden käytön jälkeen ihon elastisuus paranee ja iho kiinteytyy ja tasoittuu.

Ööh..sori vaan, mutta mä en kyllä jaksa odottaa puolta vuotta (ja ostaa aina uutta tuubia vaikutuksen toivossa) jotta mahdolliset tuntuvat tulokset alkaisi näkyä naamavärkissä. No juu, sanotaanhan tuossa tuo 4 viikkoakin, mutta en voi mitään sille että tuo puolen vuoden odottelu pistää tämän tädin tuhahtelemaan mielessään.

Jotkut ovat saaneet tästä tuotteesta apua sellaiseen ihon ryyhkäisyyteen ja siihen minäkin toivoin saavani helpotusta, naamassani kun riittää tuollaista epäpuhtauksista koostuvaa ryyhkää. Alussa tutkailin innoissani kasvojen ihoa ja mietin josko seerumi olisi vähentänyt hiukan epäpuhtauksia. Vaan ei, se oli vain kuvitelmaa, kyllä mun iho on edelleen samassa kunnossa. Sitä en osaa sanoa miten tämä on vaikuttanut pikku ryppyihin. Ei ilmeisesti mitenkään kun en eroa huomaa. Toki tämä tuntuu iholla mukavalta ja silikonit tasoittaa ihohuokosia, mutta sen suurempaa vaikutusta tämä ei ole saanut aikaan. Tuubi on jo yli puolivälissä ja kyllä siihen mennessä olisi pitänyt tulla jo jotain muutosta.

Seerumin tuoksu on sellainen juttu josta en pidä, se siis tuoksuu omaan nenääni jokseenkin pahalta, tosin onneksi tuoksu ei ole mitenkään voimakas. Olenkin miettinyt voiko tuote olla pilaantunut..? Harmi vain kun tuubissa ei näy mitään päivämäärämerkintöjä joten tuo jää arvoitukseksi. Koostumus on kyllä ihan ok eli luulisi tuotteen olevan ihan käyttökelpoinen. Niin ja mä oon käyttänyt tätä kerran päivässä, en tiedä pitäisikö tätä käyttää aamuin illoin paremman tuloksen saamiseksi. Toki ohjeessa kehotetaan käyttämään rinnalla saman sarjan päivä- ja yövoidettakin, mutta niinhän sitä aina kehotetaan... Kuitenkin tuloksia olisi pitänyt mielestäni jo tulla, sen verran kauan oon tätä nassuuni lätkinyt. Toki välillä on ollut parin päivän taukoja, en oo esmes reissuille raahannut tätä mukaan, minä kun saatan lyhkäisillä reissuilla pestä kasvonikin ihan vaan suihkugeelillä kun en kehtaa ottaa putsaria mukaan joten seerumi reissussa olisikin ollut aivan liikaa ;D

Tämä on siis taas niitä tuotteita jotka toimivat jollakin ja jollakin taas ei. Esimerkiksi Sensaisti-blogin Marilla tuote ei tehnyt iholle suoranaisia ihmeitä niin kuin ei minullakaan, mutta sitten taasen mm. Nonnu ja TylyMuija ovat tykkäilleet tästä. En siis voi tyrmätä tuotetta kokonaan, minulla tämä ei vaan toimi. Suosittelen kuitenkin kyttäämään tarjouksia mikäli tämän testaaminen kiinnostaa, välillä näkyy ihan hyviäkin tarjouksia ja eipä sitten harmita niin pahasti rahan hukkaan heittäminen jos tuote ei olekaan sun juttu.

3 kommenttia:

 1. Moikka! Suhteellisen uusi lukijasi ilmoittautuu. :) Mulla on ollut jonkun verran noita No7:n tuotteita ja mäkin olen epäillyt, josko ovat pilaantuneet. Eivät ole, koska olen joitain ihan "tuoreenakin" ostanut, haju on muuten vaan sellainen karmea. :(

  VastaaPoista
 2. Hajuhan ei ole kukkaisa,siihen kun on nenä tottuillut kosmen parissa oikeastaan tuotteesta riippumatta.
  Harmi kun sulla ei toiminut,mutta niinhän se menee,sama aine mutta eri naamat =) Ja naaman tarpeet.
  Mä edelleen hehkutan ko tuubia,kerrassaan toimivaa tälle pällille.
  Ja olipa edukas löytö..=)

  VastaaPoista
 3. Marisa: Hei ja tervetuloa lukijaksi =) Haju on tosiaankin epäilyttävä ja muistelen nähneeni jossain vanhemmassa artikkelissa maininnan tuotteen mukavasta tuoksusta, siksi aloin epäilemään pilaantumista... Ehkä tuoksua on muutettu tai sitten minä muistan ihan väärin koko jutun =D

  TylyMuija: Onneksi tuoksu ei kuitenkaan oo liian tömäkkä, muuten jäisi varmasti käyttämättä koko tuote. Tää oli kyllä todellinen löytö ja edelleenkin hykertelen mielessäni halpaa hintaa =)

  VastaaPoista