lauantai 10. marraskuuta 2012

Japanese Cherry Blossom

Oijoi, tässä kerran 'eksyin' (ja oon kyllä 'eksynyt' sen jälkeenkin) Body Shopiin ja eipä sieltä tullut lähdettyä ulos tyhjin kätösin. Body Shopiinhan on tullut jokin aika sitten uusia(?) hajuvesiä ja saman sarjan vartalotuoksuja (nyt valikoimassa taitavat olla lisäksi suihkarit ja vartaloemulsiotkin) joita sitten ahnaasti kävin nuuhkimaan. Ensimmäisenä taisin tuoksuttaa sellaista vihreäetikettistä tapausta joka olikin vallan kiva (ja jonka sorruin myöhemmin ostamaan vartalotuoksuna..köh), mutta sukat alkoivat pyörimään vallan vinhasti Japanese Cherry Blossomin kohdalla. Se oli siis totisesti rakkautta ensimmäsellä nuuhkauksella.


Body Shopin sivuilla tuoksua kuvataan näillä sanoin: 

Kiehtova, kevyen hedelmäinen kukkaistuoksu, joka vangitsee japanilaisen kirsikankukan romanttisuuden ja eleganssin. Ihanteellinen sinulle, joka pidät raikkaista kukkaistuoksuista. 

Omena, magnolia ja osmanthus-kukka muodostavat latvatuoksun, joka aistitaan ensimmäisenä.   

Jasmiini, Japanin kirsikankukat ja persimoni muodostavat sydäntuoksun, joka on hallitsevin. 

Santelipuu, hinoki-puu ja hedelmäinen myski muodostavat pohjatuoksun, joka pitää tuoksun iholla.


Pähkäilin itsekseni kummanko ottaisin, hajuveden vaiko vartalotuoksun. Viimeksi mainituthan maksavat 15 € ja hajuveden normaalihinta on 25 €, mutta tuolloin haisuvedet olivat kantistarjouksessa(?) 20 €. Päädyin sitten hajuveteen, järkeilin pystyväni käyttämään tuollaisen 50 ml hajuvesipullon 100 ml:n vartalotuoksua helpommin. (Tiedän, todella järkevä logiikka ihmiseltä joka kuitenkin haalii tuoksuja lisää ja joka sitten sortuu myöhemmin siihen toiseen tuoksuun vartalosuihkeen muodossa).

Edelleenkin rakastan tätä tuoksua, tosin olen tässä miettinyt muuttuukohan meidän naisten hajuaisti hormonikierron mukaan/muuttuuko ihon ominaistuoksu niihin aikoihin, meinaan kun kerran tiettyyn aikaan kuukaudesta minusta tämä tuoksu ei tuntunutkaan niiiiin ihanalta kuin aiemmin (olin havaitsevinani vaniljan tuoksun) ja sen jälkeen olen usein ollut haistavinani tässä sitä vaniljaista aromia vaikkei tässä vaniljaa olekaan =D No, niin tai näin, on tämä tuoksu(kin) just niin meikäläistä kuin vaan voi olla.

Käykääpäs siis tuoksuttelemassa näitä Body Shopin ihanuuksia. Tai älkää sittenkään, syytätte vielä minua kun vinkkaan moisista rahan tuhlaamiseen tähtäävistä kohteista ;)

4 kommenttia:

 1. Kyllä,tuoksumaailma muuttuu daamien hormonikierron mukaan.
  Itse en ikinä nuuskuttele kk-päivinä tuoksuja koska ovat vallan kamalia silloin kaikki.

  Pullo on muuten tosi nätti.

  VastaaPoista
 2. Nonii, en siis kuvitellut asiaa =) Epäilemättä ei kannata ko. aikaan myöskään lähteä hajuvesiostoksille...

  Nuo pullot on kyllä nättejä =)

  VastaaPoista
 3. Sarjan tuoksut ovat kyllä ihania. Olen ehtinyt jo vartalovoiteen hankkia, mutta hajuvesi on toivelistalla :)

  VastaaPoista
 4. Oi, vartalovoide olisi ihana, mua vaan hirvittää Body Shopin hintapolitiikka vartalovoiteiden suhteen =)

  VastaaPoista