torstai 8. marraskuuta 2012

Exfoliating pads

Joskus keväällä Lidliin tuli myyntiin tällaisia kuorivia tyynyjä jotka ovat vähän niin kuin vanulappuja, toki suurempia kuin ne. Tokihan mulla piti ostaa ne testiin, jotenkin kun niistä muistui mieleen teini-iässä markkinoilla olleet Aapri-sarjan kuorintalaput (kuka muistaa?) vaikkakin näissä Lidlin vastaavissa ei itsessään ole mitään ainetta mukana.


Lappuset ovat siis suurehkoja ja yhdellä tällaisella kuorii vallan hyvin koko kasvot. Jos oikein tihrustatte niin näette lapussa olevat pienet siniset kuorivat mitkä lie nystyt (pysyvät kyllä aika hyvin vanussa kiinni, toki niitä jonkin verran irtoilee kun naamaansa tällä hinkuttaa).


Kuorintateho on kyllä vallan hyvä, tätä siis voidaan käyttää jonkin puhdistusaineen kanssa tai sitten ihan vaan kostuttaa lapun vedellä ja alkaa hommiin. Täytyy myöntää etten kovin monesti näitä ole käyttänyt (pari kertaa vissiin) ja olen aina käyttänyt jälkimmäistä tapaa. Reissuun lähtiessähän nämä olisivat vallan oivallisia, tosin samalla vaivallahan mukaan lähtisi esim. tämä rapsutin joka ei myöskään vie paljon tilaa. Täytyy kyllä sanoa etten tiedä löytyykö näitä vielä Lidlistä, mutta vaikkei löytyisi niin ei tuo mua paljoa haittaisi. Kiva kokeilu, mutta taidan jatkossakin pysytellä ihan normaaleissa kuorinta-aineissa.

3 kommenttia:

 1. Muistan Aaprit =)

  Olen kokeillut näitä Litukan versioita,ei mikään ylistyslaulun aihe.Mutta en itkuakaan vääntäny.

  VastaaPoista
 2. Oliks ne Aaprit oransseja? Olin kyllä ehkä vielä lapsi, mutta äitillä oli jotain lappuja ja musta niillä oli hauska pestä :D

  Mutta kiitti siis vinkistä! Harvoin tulee Lidlissä tutkailtua kosmetiikkaa, ostan vaan tuttuja tuotteita.

  VastaaPoista
 3. Aaprit oli tosiaan sellaisia oranssisia (tai persikkaisia) ja muistelen niiden olleen ihan ok. Tai sitten aika kultaa muistot =)

  Nämä Lidlin tyynyt on kyllä vähän turhakkeita, mutta muuten kyllä Lidlin kosmetiikkaan kannattaa tutustua =)

  VastaaPoista