torstai 18. lokakuuta 2012

Viimeiset minit

Nyt on viimeisetkin minikokoiset vartalovoiteet saatu käytettyä, huhheijakkaa! Tosin, on mulla vielä yksi pienikokoinen pullo, en vain laske sitä mukaan tähän miniprojektiin jonka aloitin jokin aika sitten, nämä kaikki viime aikoina kuluttamani minit kun ovat peräisin Seppälästä ja tämä jemmassa oleva ei ole hankittu sieltä. Pettämätöntä naisen logiikkaa, vai mitä ;)

Eli, tämän pakkauksen hankin joskus hyvin kauan sitten Seppälästä alehintaan eli eipä näitä taida sieltä enää saada. Sanon kuitenkin jo heti alkuun sen, että ettepä kyllä menetä paljoa vaikkette näitä pääsisikään kokeilemaan.


Ensimmäisenä käyttöön pääsi ihanan kuuloinen 'pink grapefruit'.


No joo, ehkä tuoksu muistutti etäisesti verigreippiä, mutta tosiaankin etäisesti. Oikeasti en kyllä mieltänyt tuoksua mitenkään greippimäiseksi. Tuoksu menetteli, mutta ei ollut sellainen johon olisin ihastunut.

Kakkosena otin käyttöön 'citrus coolerin'.


Tuo sana 'cooler' sai minut pelkäämään viilentävää efektiä, mutta onneksi se oli vain sanahelinää. Tämä sentään muistutti tuoksultaan sitruksia, siinä mielessä olin siis positiivisesti yllättynyt vaikkei tämäkään tuoksu saanut minua euforian valtaan.

Viimeisenä käyttöön päätyi 'pineapple orange'.


Ette varmasti ylläty kun totean ettei tämä tuoksunut millekään ananakselle tahi appelsiinille. Tai anteeksi, kyllä tässä oli aavistus ananasmaista aromia, mutta etupäässä mulle tuli tuoksusta mieleen kookos. Hassua.

Summa summarum, voiteena nämä olivat ihan ok (mitä nyt jäivät sellaiseksi valkoiseksi kerrokseksi iholle heti levityksen jälkeen) mutta en alkanut näitäkään turistelemaan viimeiseen tippaan asti, minä kun tahdoin päästä näistä eroon... Ensin pelkäsin näidenkin aiheuttavan sitä eltaantunutta hajua iholle (sitä mitä muutkin Simple Pleasuresin voiteet ovat saaneet aikaan, kannattaa lukea tuolta Simple Pleasures-kategoriasta juttuja), mutta ihme ja kumma, näin ei käynyt. Ainoastaan tuo sitruksinen versio taisi tuoda iholle aavistuksen sitä haisua, mutta sekin oli hyvin pientä siihen verrattuna mitä jotkut ko. valmistajan voiteet ovat saaneet aikaan. Ikävä näitä ei kuitenkaan jäänyt ja minulta pääsi helpotuksen huokaus kun sain nämäkin vihdoinkin pois täyttämästä hyllyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti