sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lidl se osaa

Kyllä se vaan tytöt (ja miksei pojatkin) on niin ettei tuotteiden hintaan totisesti kannata liikoja tuijotella. Jos nyt ottaa esimerkiksi otsikon mukaisesti vaikka Lidlin; kyllä vain sieltä löytyy edullista, mutta samalla laadukasta kosmetiikkaa. Jos ette vielä ole uskaltautuneet kokeilemaan ko. kaupan tuotteita, niin rohkaiskaa pikimmiten mielenne, voitte vaikka yllättyä positiivisesti ;)

Tällä kertaa minut yllätti positiivisesti tämä kasvojen puhdistusgeeli.


Isereen normaalille ja sekaiholle soveltuva putsari on siis ollut sen verran kiva tapaus että ostan tätä varmasti toistekin. Koostumus on sellaista vähän tuhdimpaa geeliä eli tämän kanssa läträtessä ei ole pelkoa jotta puolet tuotteesta lirahtaisi sormien välistä lattialle. Pesutuloksestakin olen tykännyt, tämä ei kuivata liikaa kasvoja. Tosin, kerran jokunen aika sitten olin tuntevinani pientä narhatavaa tunnetta kasvoilla, onhan nyt taas se aika vuodesta jolloin ainakin mun iho alkaa kuivumaan eli kesäaikaan moista ongelmaa ei olisi laisinkaan. Mutta sekään tuntemus ei ollut todellakaan sellainen kammottavan natiseva fiilis mitä jotkut putsarit saa aikaan ja muutenkaan en ole kokenut tuota tunnetta jatkuvasti. Eli kokeilkaa hyvät ihmiset tätä, hintaakaan tällä ei ollut montaa euroa =)

3 kommenttia:

 1. Oon niin paljon lukenut monia hehkutuksia näistä Lidlin kosmetiikka-tuotteista, että haluan kyllä ehdottomasti testata niitä!
  Mutta kun aina vaan uusia purkkeja jostain tuonne kaappeihin ilmestyy, niin edelleen täytyy yrittää olla ostelematta (edes näitä) :D.
  Mutta kyllä mä vielä joku kaunis päivä näitä ostan :D.

  VastaaPoista
 2. Tykkään myös Litukan kemppareista.
  Oma suosikkini on kuorintaputsari.

  Laatua ja halvalla <3

  VastaaPoista
 3. Anzu-Anssu: Mulla on vähän samaa ongelmaa, purkkeja ilmestyy mystisellä tavalla aina lisää ;D

  TylyMuija: Kuorintaputsari mulla taitaaki olla testaamatta eli pistänpä sen korvan taakse =)

  VastaaPoista