lauantai 6. lokakuuta 2012

Unohtunut kuorinta

Voi herttinen sentään, tässä joskus heinäkuun loppupuolella hoksasin tämän kesällä 2010 Virosta ostamani kasvojen kuorinta-aineen ja otin sen pikaisesti käyttöön, alkoihan siinä tulla päivämäärä vastaan. Edelleenkin tämä on käytössä vaikka parasta ennen meni jo, mutta eihän nämä tällaiset nyt ihan hetkessä pilalle menekään.


Yritin etsiä tästä suomenkielistä infoa vaan enpä löytänyt. En bongannut tätä edes niistä parista suomalaisesta nettikaupasta missä Orton tuotteita myydään =( No, onneksi sentään tuubin takaosassa on selostukset suomeksi eli tämä on kaikille ihotyypeille sopiva kuoriva syväpuhdistusvoide joka sisältää omenauutetta, allantoiinia ja mikrorakeita.

Rakeet ovat tosiaankin normaalia pienemmät jos vertaa tavalliseen kasvojen kuorinta-aineeseen. Vaan kyllähän tämä kuorii (tosin itse taidan kuitenkin tykätä kasvoillakin enemmän sellaisesta rouheasta kuorinnasta) ja mielestäni tämä on ihan kokeilemisen arvoinen tuote-siis mikäli jostain tätä löydätte. Tuoksukin on kiva, sellainen hennon omenainen. Hihkaiskaa toki jos tiedätte jonkin paikan myyvän juuri tätä täällä Suomessa, minä kun en tosiaan hoksaa mistä puljusta tätä voisi saada.

1 kommentti:

  1. Blogissani on sinulle tunnustus :)
    http://meikinloppu.blogspot.fi/2012/10/tunnustus.html

    VastaaPoista