tiistai 9. lokakuuta 2012

Melonit vastakkain

Pääsinpäs tekemään pienimuotoista vertailua kahden eri valmistajan samantyyppisten tuotteiden välillä ja tässäpä tulee tuomioni. Kyseessä on siis Avonin ja Oriflamen melonisuihkugeelit-tosin ihan identtisiä nämä eivät ole, Oriflamen geeliin on tungettu mukaan aloe veraa.


Täytyy sanoa että Avon vei tässä kisassa voiton, Oriflamen suihkari ei tuoksu juuri millekään (ehkä tuo aloe vera tekee sen..?) kun taasen Avonissa tuoksu on sellainen vesimelonimainen. Sori vaan Oriflame, olet siis liian pliisu makuuni.

Tässä yhteydessä on mainittava eräs juttu jota on ihan mielenkiintoista seurailla. Oletteko te muut huomanneet Avonin ja Oriflamen toistensa matkimisia? Esimerkiksi juurikin nämä kuvissa näkyvät tuotteet ovat esimerkki siitä ja muutenkin Avonin Naturals ja Oriflamen Nature secrets -sarja muistuttavat toisiaan. Niin ja pistinpä merkille jokin aika sitten senkin, että Avonillahan on ollut tässä Naturals-sarjassa jo pitkään vartalosuihkeita ja kas kummaa, Oriflamellekin ne ovat ilmaantuneet. Vaan niinhän se aina menee, kilpailijoita pitää seurata ja pysyä ajan hermoilla ;)

Rykäisen tähän samaan postaukseen sitten erään jokin aika sitten käyttämäni suihkugeelin, tai siis kylpyvaahtohan tämä on, käytän näitä kuitenkin ihan vaan suihkugeeleinä kun en omista ammetta.


Tämä Avonin Winter Rose-kylpyvaahto oli vähän niinkus hautautunut hyllyn perukoille ja tämä onkin sen verran vanhaa tuotantoa ettei tätä enää saa. No, ette menetä mitään, tuoksu oli kyllä ihan ok (sellainen mausteinen ruusu), mutta ei kuitenkaan mitenkään erikoinen. Ihan kiva siis, mutta ihan kiva kun loppuikin.

5 kommenttia:

 1. Tämä oli mielenkiintoinen vertailu. Kiitos tästä. Pitää en omista kumpaakaan noista suihkugeeleistä, mutta minulla on tuo Oriflamen meloni kosteusvoide, ja minusta se tuoksuu ihan melonille.

  VastaaPoista
 2. Mulla itsellä oli aikanaan käytössä Avonilta tuo meloni vartalosuihkeena, mutta ei, mulle ei vaan sovi nuo meloni-tuoksut :/.
  En tiedä, aionko testata tuota Oriflameakaan...
  Samoin tuo Winter rose ei ole mun makuun, äitini purkista nuuhkinut aikoinaan.

  Ja oon kyllä huomannut tuon "matkimisen", tosin sitähän esiintyy kaikilla firmoilla :D.
  Saapa nähdä millon Avon ja Oriflame ottavat esim. BB-voiteet valikoimaan ;D.
  Mutta ihan kiva, että on vaihtoehtoja! Saapahan testata läpi ja löytää sitten se oma lemppari :).

  VastaaPoista
 3. Oriflame ei matki pelkästään Avonia. Vähän aikaa sitten ainakin Oriflamen poskipunat muistuttivat kummasti NARS:in poskipunapakkauksia. Oriflame on muutenkin vähän semmoinen hit and miss firma. Osa tuotteista ihan super hyviä ja osa taas aivan kauheaa roskaa.

  VastaaPoista
 4. Hyvä Avon! :D Joo, itse kun olen tuota Avonia edustanut kohta 5 vuotta, niin oikein huvitti kun kaveri alkoi diilata OF:ia ja tehtiin yhdessä vertailua miten samankaltaisia tuotteita OF:lla on myynnissä kuin Avonilla :D

  Avonillakin on huonoja tuotteita, mutta jotenkin tuntuu, että OF:lla niitä on vielä enemmän :/ Ja ne on kamalan hintaisia! Suihkusaippuat maksaa monesti 7-8 euroa kpl ja ne on tarjouksessa! Huh huh.

  Mulla tulee ensi viikolla juttua tuon Naturals-sarjan uutuudesta, karpalo-kanelista ja se on kyllä tosi hyvä tuoksu :) Jos tilaat jossain kohtaa Avonilta, niin ota ihmeessä se testiin :)

  VastaaPoista
 5. Vaihtoehtoja on tosiaankin hyvä olla olemassa, joku pitää yhdestä ja joku taasen toisesta =)

  Minä myös tykkään enemmän Avonista, hinnatkin ovat tosiaan heillä halvemmat. Pitääpä laittaa korvan taakse tuo karpalo-kaneli, kuulostaakin herkulliselta =)

  VastaaPoista