keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Jättiläiset

Verrattain pitkään (ainakin parisen vuotta?) onnistuin välttelemään tätä, mutta lopulta minun oli annettava periksi tälle jättiläiselle.

Pelottavan iso.


Siis iso.

 
Litran leka shampoota. Voi ristus, mitä päässäni onkaan liikkunut kun tämän tilasin HairStorelta..? Luultavasti onnittelin itseäni halvasta löydöstä (muistini mukaan maksoi kympin) enkä yhtään osannut ajatella kuinka tuskallista tällaisen valtavan pänikän käyttäminen olisikaan. Siispä vetkuttelin vetkuttelemasta päästyäni kunnes hiljattain päätin tarttua pulloon. Eihän siitä muuten pääse eroon kuin käyttämällä. Pullo on sen verran valtava etten kelpuuttanut sitä sellaisenaan suihkun hyllylle, tiedä häntä miten olisi mahtunutkaan sinne... Niinpä valjastin tyhjentyneen shampoopullon uusiokäyttöön ja täyttelen sitä aina kun tarve sitä vaatii.

Shampoo on siis Grazette Xclusive Summer rain tuuheuttava shampoo jonka saatavuudesta mulla ei ole hajuakaan. Jotenkin on sellainen kutina jotta onkohan tämä sarja lopetettu..? Ainakaan HairStorelta sarjaa ei enää saa. Eli eipä tästä shampoosta kannatakaan mitään syväanalyysiä tehdä (tokkopa osaisinkaan), joten totean tämän olevan ihan ok tuote. Varsinkin tuoksusta tykkään, se on sellainen kivan raikas (mutta ei liian raikas) ja ehkä tuoksu hämärästi muistuttaa kesäsadetta.

Se toinen jättiläinen on tuoreempi tapaus ja ei niin jättimäinen kuin tuo shampoo. Tämä niinikään HairStorelta tilaamani WWW Professionalin hoitoainepullo vetää tavaraa sisuksiinsa vain puoli litraa.


Enpä ole satavarma tämänkään saatavuudesta, mutta tämä hoitsikka on kosteuttava & korjaava ja se on tarkoitettu kuiville ja käsitellyille hiuksille. Omille hiuksille tämä ei välttämättä ole juuri se paras hoitoaine, eihän hiuksissani ole mitään käsittelyitä ja ei nämä kuivatkaan ole (paitsi kärsineet latvat ehkä). Jotenkin en ole hirmuisen ihastunut tähän ja mikä pahinta, tämä ei tuoksu oikeastaan millekään. Pah, minähän rakastan tuoksuvia tuotteita! Miinusta saa myös toimimaton pumppu, en siis saanut sitä toimimaan millään ilveellä ja nyt sitten joka kerta joudun irrottamaan pumppusysteemin kaataakseni hoitoainetta käteen... Ensin ajattelin josko hoitsikkaa voisi laittaa toiseen pulloon, mutta koostumus oli sellaista etten olisi saanut lirutettua sitä pullosta pulloon ilman ärräpäitä ja sotkua. Sopiva korkkikin olisi jees, mutta kokeiltuani yhtä potentiaalisen näköistä korkkia luovuin siitäkin toivosta. Vaan aika nopsaan tuohon ärsyttävään kikkailuun tottui joten kikkaillaan jatkossakin.

Yksi asia on kuitenkin varma: en enää ikinä osta jättimäisiä shampoita tahi hoitoaineita. Jemmassa on vielä iso Syossin parivaljakko ja kiljaisen riemusta jahka ne saan joskus käytettyä...

7 kommenttia:

 1. Herranjumala minkä kokoinen shampoopullo! :D

  Mä ostin ekaa kertaa elämässäni SYOSSin hoitoaineen (maksoi Tarjoustalossa peräti 1 €!!), se on ihan jees-hoitsikka :)

  VastaaPoista
 2. Eikö ookki, onneksi siitä on jo käytetty vajaat puolet =D

  No oho, eipä ollu Syoss hinnalla pilattu, tommosen tarjouksen edessä sitä saattaisi itsekin sortua ;P

  VastaaPoista
 3. Shampoot onneksi saa aika äkkiä hävitettyä (ainakin jos käyttää siroteltavaa hiuspuuteria ja joutuu vaahdottamaan kahdesti...) 900 ml Tresemmét joskus tullu kokeiltua mutten kerenny edes kyllästyä :D

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä paljon näiden koetukseen :D.
  Tunnen tuskasi, vaikka itselläni on vain ne 750ml tigit jäljellä (onneksi yli puolet käytetty).
  Nyt vaan ärsyttää, kun hiuksia ei ole enää, että miten saan nuo shampoot ja hoitoaineet käytettyä :D.

  VastaaPoista
 5. Noihin hirmutörppöihin tulee joskus langettua ja sitte kiroaa kun ei tunnu loppuvan!!
  Tykkään vaihdella varsinkin hoitsikkaa.
  Mutta hyvistä tarjouksista välillä saa megakokoja halvalla.

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kaikille kommenteista =) Onneksi mulla on pitkät hiukset joten tommosen putelin kuluttaminen on lyhythiuksisia helpompaa ja tosiaan muutenki shampoot saa kulutettua nopeammin kuin vaikkapa hoitoaineet (tai siis mulla ainaki menee homma tuolla tavalla). Mutta siltikin varon sortumasta enää... ;)

  VastaaPoista