perjantai 12. lokakuuta 2012

Lumene Vitamin C+

Kasvovoiteena minulla on tällä hetkellä käytössä Lumenen Vitamin C+ -sarjan virkistävä päivävoide. Tämä on taas niitä halpoja löytöjäni aikojen takaa, taisipa tämäkin maksaa tyyliin vain 5 euroa.


Ajattelin ettei tätä enää ole myynnissä, sitten taasen luulin että onhan tätä. Vaan eipä taida ollakaan, tässä linkissä näkyvä purkki muistuttaa erehdyttävästi tätä omaani, mutta voide on näemmä 'heleyttävä' eikä 'virkistävä'. Hmm, jotain muutosta on siis tehty, mutta valitettavasti en tiedä mitä muutoksia on tehty ja ovatko ne radikaaleja. Lisäksi en tiedä mille ihotyypille tämä minun versioni passaa, purkissa ei sitä sanota ja tuon pahvikotelon heitin lopulta kierrätykseen. Kuvaa tihrustaen näyttäisi kuitenkin että kotelossa lukee ainakin 'normaalille iholle', mutta tiedä häntä onko tuon purkin takana piilossa jotain tekstiä. Tuo linkissä möllöttävä voide taasen sopii normaalille ja kuivalle iholle ja lisäksi se sisältää valoa heijastavia pigmenttejä joita omassa versiossani ei ole (tai en ainakaan ole huomannut). Eli mene ja tiedä ovatko nämä missä määrin identtisiä.

No mutta, tämä meikäläisen voide on mielestäni ihan ok, kosteuttaa ihoa tarpeeksi näin syksyllä. Tuoksu tässä on sellainen hillamainen (eli lakkamainen jos joku ei tiedä mikä hilla on ;D) ja voide on väriltäänkin sellaista hailakan persikkaista. Oikeastaan ainut miinus tulee jälleen kerran lasisesta purkista jotka ovat pelottavia käsitellä.

Sitten asiasta kukkaruukkuun. Sain Meikin Loppu -blogista tällaisen ihanan blogitunnustuksen, suurkiitos siis siitä =)
Säännöt menevät näin: 

1. Kiitä bloggaajaa linkin kera keneltä tämän sait

2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.

3. Kopioi post it lappu ja liitä se blogiisi.

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin :)

Nyt minä olen kyllä harvinaisen tylsä ja laiska, pahoittelut siitä. Tämä kun on kuitenkin kiertänyt monissa blogeissa joten en nyt jaa tätä eteenpäin. Jokainen lukemani blogi kuitenkin ansaitsee sydämessäni tämän tunnustuksen =)

3 kommenttia:

 1. Tuo Vitamin C+ tuotesarja on viimeaikoina ilmeisesti uudistunut. Meikkivoide on muuttunut BB-voiteeksi jne.

  VastaaPoista
 2. Lumppu taitaa tehdä taas jonkinlaista "kasvojenkohotusta"..
  Vitamin C-sarjassa on kivoja tehohoitoja,turhan tyyriitä tosin normihinnalla,alesta joskus raaskinut napata.

  VastaaPoista
 3. Ahaa, eli tämä voide ei tosiaankaan oo välttämättä ihan samanlainen kuin uudistunut siskonsa. Alesta minäkin aina nappaan Lumenen tuotteita, ei raski ostaa normihinnoilla =)

  VastaaPoista