keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Käsivoiteita, totta kai!

Käsivoiteita on taas tullut lotrattua ja on aika lausua niistä muutama sana. Nyt esittelen 3 käsivoidetta vaikka neljännestäkin voisin sanoa jotain, päätin kuitenkin jättää sen toiseen kertaan, se kun on omalla tavallaan spesiaalitapaus hyvässä mielessä. Mutta, aloitetaanpas.


Tämä on viimeisin SPAresourcen käsivoide eli jemmoista näitä ei enää löydy. Muista saman sarjan käsivoiteista löytyy infoa luonnollisesti ko. merkin tagin alta. Tämäkin oli vallan mainio käsivoide joka kosteuttaa hyvin. Tuoksu oli suht voimakkaan greippinen ja se oli ihan ok tuoksu, mutta kävipä kerran niin että kostean illan jälkeen tämän tuoksu sai aikaan pahoinvointia minussa... ;) Köh, sattuuhan sitä.


Tokmannilla oli kerran tarjouksessa nämä Lumenen Arctic aqua-käsivoiteet, näitä sai vitosella 2 kappaletta ja en tietenkään voinut vastustaa kiusausta. Tämäkin osoittautui ihan hyväksi käsivoiteeksi, tosin semmonen perstuntuma mulle tuli että näistä kaikista kolmesta tämä kosteutti ehkä inasen vähemmän kuin muut. Mutta ei tämäkään ollut ihan sellainen perusliru mitä jotkut käsivoiteet ovat ja vertailua on vaikea tehdä mielessään kun enhän näitä voiteita käyttänyt samanaikaisesti, jos niin tekisi niin sittenhän ne erot huomaisi paremmin. Tuoksu oli sellainen lumenemaisen tuttu ja tylsä joka ei aiheuta pahoinvointia ;D


Nivean Pure & natural oli sitten joukon yllättäjä. Älkää kysykö miksi, mutta tuubia katsellessani oletin tämän olevan sellainen kevyesti kosteuttava käsivoide. Ja kilin kellit, tämähän on vallan mainio kosteuttaja! Tuoksu tässä on melkoisen voimakas ja hajuvesimäinen, se varmasti jakaa mielipiteet kahtia. Itse tykästyin hirvittävästi tuoksuun, tosin tuubin loppua kohden olen havainnut pientä kyllästymistä siihen. Niin ja hei, tämähän sisältää 95 % luonnon ainesosia eli plussaa siitä.

Oliko näistä joku teidän oma suosikki tai jopa inhokki? Ja hyviä käsivoidevinkkejä otetaan myös vastaan, se on taas se aika vuodesta kun käpälät alkavat vaatia enemmän kosteutta ja ravitsevuutta =)

Ps. Nyt tulee vaihteeksi viikon mittainen tauko, on sen verran huisketta etten ehdi kirjoitella postauksia varastoon. Kuulemisiin ensi viikkoon =)

2 kommenttia:


  1. Toi nivea rasva vois olla hyvä. Itse tykkään todella paljon hajurasvoista, tuo piristystä siihen perus tylsään rasvaan.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kyllä kokeilla, tuoksua piisaa =)

    VastaaPoista