keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ihan kuin Pepsodentilla pesisi

Vartalonkuorintana minulla on tällä hetkellä käytössä Oriflamen Nature Secrets -sarjan minttu-vadelma kuoriva suihkugeeli. Siis tämä näin.


En tiedä näkeekö kuvasta, mutta kuorivat partikkelit ovat tuollaisia vihreitä palluroita joista mulla tulee mieleen mansikan pinnassa olevat siemenet =) No, niitähän ne eivät ole ja olenkin miettinyt mitähän materiaalia ne ovat, toivottavasti eivät muovia koska ekologiselta kannalta ajatus on vallan tympeä. Muutenkin joskus mietityttää erinäisten kuorinta-aineiden matsku ja jos joku tietää mitä ne yleensä on, niin kerro toki =)

Tuotteena tämä on ihan kiva ja kuoriikin ihoa joten mitään moitittavaa en tästä löydä. Minähän rakastan mintun tuoksua suihkugeeleissä, mutta tässä minttu ei tuoksu ihan sille mistä pidän, tästä tulee nimittäin totisesti mieleen hammastahna =D Ei siinä mitään, kiva tuoksu sekin on, mutta olisin toivonut tämän tuoksuvan sellaiselle mun makuun olevalle mintulle. Vadelman tuoksua en kyllä meinaa löytää, sen verran ärhäkkä tuo Pepsoden..äh, eiku mintun tuoksu on.

Tässä samalla sitten haukun pikaisesti pystyyn erään suihkugeelin. Niin kuin jo aiemmin oletin, oli tämä I Love... -suihkari kunnon pettymys.


Strawberries & milkshake tuoksui niin miedosti ja tylsästi jotta ensimmäistä kertaa laitoin suurimman osan suihkugeelistä käsisaippuaksi ja se on paljon se, yleensä vain sinnittelen hammasta purren ja käytän suihkarin siinä tarkoituksessa kuin se pitäisikin käyttää. Olen tähän mennessä kokenut pettymyksen toisensa jälkeen tämän sarjan suihkugeelien suhteen ja saas nähdä miten käy sen sitruuna/lime suihkugeelin kanssa, ostin sen nimittäin hiljattain. Jos sekin on pettymys tuoksun suhteen niin sitten kyllä taidan jatkossa pysytellä visusti erossa tästä sarjasta. Kyllä suihkugeelin pitää tuoksua kivalta.

4 kommenttia:

 1. Jännä juttu tuo tuksu. Kun minun mielestäni tuo tuoksuu juuri oikealta todelliselta mintulta siinä missä monissa muissa tuotteissa on keinotekoinen mintun esanssi. :D

  VastaaPoista
 2. Näin ne maut vaihtelee =) Tosin kyllähän tuon tuoksu on ihan jees, mutta mulla vaan tulee liian vahvana mielleyhtymä siihen hammastahnaan =D

  VastaaPoista
 3. Hammastahnoissa on just nimenomaan sitä keinotekoista mintun esanssia, jota mä inhoan.

  VastaaPoista
 4. Hammastahnoissahan usein lukee spearmint tai peppermint ja oli pakko googletella tuota spearmintiä, sen ilmeisesti pitäisi tuoksua ihan mintulta. Mutta onhan niissä tahnoissa mukana ties mitä joten ehkä ne muuttavat tuoksua, tiedä häntä =)

  VastaaPoista