sunnuntai 30. syyskuuta 2012

809

Toinenkin Flormarin (tai KoneHelsingin) 'hololakka' on nyt sitten testattu. Kyllähän tässä vähän oli sitä holoefektiä, mutta eihän tästäkään ja oikeista hololakoista voi edes puhua samana päivänä, sen verran suuri ero niissä on.


Lakan numero on siis 809 ja onhan tuo hyvinkin kaunis lakka, minulta tämä kuitenkin saa miinuksia kerrostensa vuoksi, niitä kun piti laittaa kolme ja neljäskään ei olis ollu pahitteeksi. Olenkin aprikoinut myynkö tämän pois, puntarissa on lakan kauneus vs. liika vaivalloisuus. 

Yllättäen kuvissa tämä ei näytä niin nätiltä kuin livenä, kuvitelkaa tämä siis astetta kauniimmaksi.Kai se holoaa vähäsen...


3 kommenttia:

  1. Oletko kokeillut saman sävyistä pinkkiä lakkaa alle ja sitten tätä hololakkaa päälle? Joskus se auttaa saamaan kimaltaisemman puoleisen lakan näyttämään paremmalta. Eikä tarvitse lakata montaa kerrosta samalla.

    VastaaPoista
  2. En oo kokeillu kun en näemmä hoksannut tuota, ei vaikka oon todennu monien lakkojen tarvitsevan alleen jonkun toisen lakan jotta näyttäisivät hyviltä. Kiitos siis kun muistutit mua =)

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä vain. Itse käytän tuota niksiä hyvin usein.

    VastaaPoista