lauantai 3. marraskuuta 2012

Sekalaisia tuotteita

Tässä postauksessa ei ole paljon päätä eikä häntää, jonkin aikaa oon nimittäin katsellut kuvakansiossa olevia sekalaisia tuotteita joiden esittely on venynyt/joita en ollut loppujen lopuksi ajatellutkaan esitellä, niistä kun ei ole paljon sanottavaa ja jotkut tuotteet ovat myös sellaisia joita ei enää myydä. No, päätin kuitenkin ympätä niitä tähän samaan julkaisuun, saanpahan siivottua muutaman kuvan pois kansiosta ;)

Ensimmäisenä kerron muutaman sanan H&M:n Divided -huulikiillosta sävyssä Hula Hula in Hawaii.Tätä ei varmaankaan saa enää, joskus aikoja sitten Henkka Maukan kassalta nappasin tämän mukaan. Siis toki maksoin, en nyt sentään kleptomaaniksi ryhtynyt ;) Hintaa tällä oli muistini mukaan pari euroa ja kyllä tämä hintansa haukkuu. Oikeastaan tämä ei ole yhtään hassumpi huulikiilloksi, koostumus on sellainen semitahmainen eli ei ihan tahmaisimmasta päästä ja tuoksukin on ihan mukava, minun nenään tämä tuoksuu toffeiselta. Väriähän tämä ei huulille anna oikeastaan yhtään, mutta minua se ei haittaa. Summa summarum, kyllä ne parin euron huulikiillotkin voivat olla hyviä =)

Sitten toinen tuote jota ei taida enää saada, tilasin tämän taannoin Englannin Lushista ja siellä tämä oli jokin poistotuote. Nimeäkään en enää muista, mutta tämähän on joku kylpypommi tmv.


Kylpyammettahan meillä ei ole, joten oon käyttänyt tätä jalkakylpyjen tekoon. Tai kylvyn, yhden kerran olen tätä käyttänyt... Mursin siis tuosta kiekosta palasen jonka tipautin muovipaljuun, moni varmasti käyttää näitä samalla tapaa =) Ihan passeli tuote siihen käyttöön, tosin tämän käytön myötä kohtasin erään tarpeen joka on vieläkin täyttymättä. Tästä pienestä kuvasta ehkä joku esteetikko huomaa mikä se tarpeeni voisi ollakaan... (Ja juu, kyllä tuosta palasta tulee vaahtoakin, tämä kuva on vain otettu alkuvaiheessa).


Minä tahdon emalisen vadin ihan vain jalkakylpyjäni varten. Siis jonkin sellaisen kauniin. Ei siinä mitään, kyllähän jalkakylvyt onnistuvat muovisessa paljussakin, mutta olisi se vain ihanaa lillutella jalkojaan jossain valkoisessa kukkakuvioidussa emalivadissa... Hassua vaan etten nyt ole sellaisiin törmännyt, en tietenkään kun tarve olisi.

Ja sitten monemoisia vauvanpyyhkeitä joita käytän kasvojen ja myöskin esmes nihkeiden kainaloiden putsaamiseen. 
Valitettavasti vain en oikein muista millaisia nämä olivat... Ihan hyviä nämä kyllä oli, mutta muistelen että ehkäpä nämä kaksi alimmaista Huggiesia olivat hivenen liian paksua materiaalia. Tai sitten muistan väärin, onhan Lidlin pyyhkeetkin suht paksuja ja niitähän käytän vakituisesti. Btw, noita linkissä näkyviä Toujoursin pyllypyyhkeitä on toistakin versiota (paketissa on vihreää väriä) ja niitäkin olen käytellyt, kummatkin ovat siis vallan mainioita ja edullisia. Ei nämä nyt esittelyssä olevatkaan ole mitään kalliita, mutta olen nyt jumiutunut Lidliin ja ihan hyvä niin =)

Tässä siis näitä esittelemättömiä hylkiöitä, taitaisi näitä olla muitakin vaan riittäkööt tältä erää. Nyt putsaamaan kuvakansiota ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti