tiistai 11. syyskuuta 2012

Uutta putkeen!

Vihdoin ja viimein sain kulutettua loppuun tässä postauksessa esittelemäni Oriflamen vaniljantuoksuisen Tender Care-hoitovoiteen joka palveli minua uskollisesti kauan lähinnä ns. yöhuulirasvana. Toki tätä tuli nokosten suurkuluttajana sipaistua huulille kauneusunille mennessäkin, eli tämä oli totisesti sellainen nukkuhuulivoide =) Purkkihan oli siis tämän näköinen mikäli ette jaksa kurkkia tuota aiempaa postaustani. Ajan mittaan tuon korkin alareunan 'kultaus' rapisi ja näemmä ne rapisivat muualtakin. Vaan eipä se tietenkään käyttöä haitannut.


Tosiaankin tykästyin tähän vaseliinisuudesta huolimatta, tosin mitenkään ikävä tätä ei tullut, tämä kun oli huiman riittoisa tuote. Vaan eipä mitään, kuten otsikkokin sanoo, uutta putkeen vaan ja seuraavaksi käyttöön päätyi tämä...Aivan, tämähän on Tender Caren kirsikkainen versio ja löytyyhän jemmoistani vielä se kinuskinenkin. Suklaiseen en ole sortunut ja tuskin sorrunkaan, onhan näitä ja muita huulirasvoja mulla ihan liiaksikin asti. Rehellisyyden nimissä olisi haluttanut ottaa jo muunlainen tuote käyttöön, mutta päätin sittenkin turvautua tähän.

Tämä on yhtä hyvä kuin se vaniljainenkin, tosin muistelen nähneeni kommentteja kuinka joillain käyttäjillä tämä olisi aiheuttanut kihelmöintiä/kirvelyä huuliin. Jännittyneenä tunnustelinkin tuntemuksiani ensimmäisen kerran jälkeen ja kuvittelinkin tämän aiheuttavan jotain pientä kihelmöintiä. Vaan kyllä se tunne olikin pelkästään mielikuvitukseni tuotetta, ei tämä minun huulillani tee mitään epämiellyttävyyksiä ja hyvä niin. Tuoksu on mukavan kirsikkainen ja minähän tykkään kirsikan tuoksusta ♥ Sen vaan hoksasin jotta jos sattuisi olemaan jostain syystä jotenkin huono olo, niin silloin tämän tuoksu saattaisi tehdä jopa pahaa, siitäkin huolimatta ettei tämä omasta mielestäni älyttömän voimakkaan tuoksuinen ole. Kuitenkin vaniljainen tapaus tuoksui mun nenään huomattavasti vähemmän ja onhan vaniljan tuoksu tietty hieman erilainen kuin kirsikan tuoksu... Summa summarum, tykkään kyllä tästä ja suosittelen kirsikan ystävien kokeilemaan tätä, käsittääkseni kyllä tätä vielä saa Oriflamelta, korjatkaa jos olen väärässä =)

Ja vielä tämmönen kiva juttu jonka hoksasin pahvipakkauksen kannen sisäpuolelta, näemmä kinuskisen version pakkauksessa on eri teksti ja harmittelenkin kun en muista oliko vaniljaversiossa jotain saman tyylistä kirjoitusta...


5 kommenttia:

 1. Kirsikantuoksu on ihana..Ja tuo purkki ihanan värinen.
  Eipä ole Oriflamea tullut käytettyä vuosiin..oikeastaan vuosikymmeniin,pitäisi jostain etsiä konsultti ja tilata jotain kokeeksi.

  VastaaPoista
 2. On tuossa vaniljantuoksuisen paketissakin tekstiä :) http://meikinloppu.blogspot.fi/2012/03/vaniljaista-suojaa.html

  VastaaPoista
 3. TylyMuija: Kannattaa hankkia ne tunnukset itselle, saa sitten tilattua tuotteita edullisempaan hintaan. Mähän aloin konsultiksi, mutta tilaan harvakseen vaan itselleni/lähisukulaisille =)

  Meikin Loppu: No niinpä näyttiki olevan, jotenki tommonen teksti on mukava yksityiskohta =)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuote tämä tender care on, mutta todellakin vähän liian riittoisa :D.
  Itsellänihän on kaikki nuo maut/tuoksut, mitä on tullut ja nyt käytössä oleva todella vanha kultaisessa purkki :D.
  Täytyypä muistaa katsoa nuo tekstit tuosta kotelosta!!

  VastaaPoista
 5. Sanos muuta, purkki vois olla puoletkin pienempi ja silti se riittäisi ja riittäisi =P

  VastaaPoista