perjantai 14. syyskuuta 2012

Tukan laittoa..tai siis yritystä.

Tämä postaus on havainnollistava esimerkki siitä kuinka ei välttämättä kannata olla malttamaton. Siis, hankinpa itselleni kauniin valkoisen hiuskukan (ja hullaannuksessani tilasin myöhemmin toisenkin, mustan sellaisen) jonka käyttöä sitten kerran harjoittelin. Ja toki sitä sitten piti alkaa kuvaamaan illalla jolloin ei ollut valoa tarpeeksi ja kuvausassistenttiakaan ei ollut käytössä..lopputuloksenhan arvaa ;) Mutta, ensin kuva siitä kaunokaisesta.


Takapuolella on tällainen klipsi jolla ruusun saa laitettua hiuksiin. Ja kuten huomata saattaa, tämä toimisi rintaneulanakin.


Täytyy myöntää etten tämän kuvaussession jälkeen ole harjoitellut kukan asettelua kutreille, hyi ku oon laiska... Mutta kyllä minä vielä harjoittelen, se on vissi se =) Näissä kuvissa ei oikeastaan ole päätä eikä häntää, itseä vaan alkoi huvittamaan kun en mitenkään meinannut saada summamutikassa päätäni kuviin.


Eli älkää tehkö niin kuin minä, kuvatkaa ihan suosiolla mieluiten päivänvalossa ja niin että joku muu kuvaa sinua. Tai jos hovikuvaajaa ei löydy, niin älä ole laiska vaan käytä suosiolla hyväksesi kameran itselaukaisinta/ajastusta. Minä siis tosiaankin pitelin kameraa pään takana ja toivoin pällini osuvan kuviin... Hassua muuten miten kukkanen näyttää näissä kuvissa isolta vaikkei se sitä olekaan. Kamerani taitaa siis lihottaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti