lauantai 1. syyskuuta 2012

Höpö höpö kapselit

Kaikenlaiset 'ihmeitä' tekevät kapselit ovat vähän sellainen juttu johon on pakko suhtautua epäillen. Toki ne jotain voivat tehdä iholle, mutta siltikin, ei ne voi mitään kovin suurta tehdä..vai voivatko? No, kerran sitten satuin bongaamaan fb-kirppikseltä halvalla Oriflamen Optimals Oxygen Boost -kapseleita ja mielenkiinto heräsi, suurin syy taisi olla juurikin tuo edukas hinta ;) Lisäksi googlettelin ja löysin erään maininnan jossa kapseleita kehuttiin, henkilö oli läntännyt tuotetta tupakoivan avopuolison kasvoille ja kas, kasvojen iho oli kuulemma näyttänytkin paljon paremmalta. Myöhemmin vasta tajusin erään seikan mikä ei selvinnyt tekstistä, siis oliko tällä avokilla yleensä edes tapana käyttää ihonhoitotuotteita ja jos ei, niin kummakos tuo jos kapselin sisältö teki eetvarttia.


Oriflamen sivuilla näistä tuumataan tällä tavalla: Anna ihollesi raikkautta ja elinvoimaa hapenottokykyä tehostavilla ihonhoitokapseleilla. Levitä kapseli puhdistetuille kasvoille ja levitä Oxygen Boost™ -voidetta päälle. Kapselit levitetään iholle 14 peräkkäisenä päivänä.

Lisäksi katsoin tuota pakkausta ja siinä sanotaan näiden kosteuttavan välittömästi ja suojaavan ihoa ilmansaasteilta. Ensimmäinen reaktio vääntäessäni niskat nurin kapselilta oli yöh, onko tämä jotenkin pilalla? Seerumi (vai mitä näiden sisältö onkaan?) oli jokseenkin etovan väristä, keltaisen ja beigen sekaista mönjää. No, tulin siihen tulokseen ettei se voi olla pilalla, tuo nyt vain sattuu olemaan sen väristä mitä itse en pidä kovin esteettisenä. Käytin näitä tosiaan joka ilta 14 päivän ajan ja valitettavasti en voi sanoa ihon kunnon kohentuneen mitenkään huimaavasti. Ehkä nämä jotain pientä saivat aikaan, mutta se mahdollinen muutos oli todellakin pieni. Iholla kapselin sisältö kyllä tuntui mukavalta ja kosteuttikin, tosin useimmiten laitoin vielä lisäksi kosteusvoidetta. Summa summarum, en suosittele näitä ostettavaksi ainakaan täyteen hintaan, itselläni teho oli surkea. Onko joku teistä kenties kokeillut ja peräti ihastunut näihin?

6 kommenttia:

 1. Itsekinhän olen yhden pakkauksen käyttänyt, niin kuin kirjoittelinkin blogiin :).
  Mutta käytin niitä vain silloin tällöin :). Sen takia ajattelinkin, että voisin yhden paketin käyttää "oikealla" tavalla, niin saa varmasti tietää, auttaako mitään.

  En itsekään täyteen normaalihintaan ostaisi, mutta monesti ollut alennuksessa 12e pintaan, niin sillä ehkä voisin sen toisenkin paketin kokeilla.

  Eihän tämä näyttänyt mitään hurjia muutoksia tekevän iholle, mutta tykkäsin siitä tunteesta, jonka jätti ja kosteutti myöskin tuon mun nenän pään niin, ettei meikki näyttänyt hirveältä siitä kohti :).
  Toki varmasti kunnon kosteusvoidekin tekisi saman.

  VastaaPoista
 2. Olis hauska kuulla sun kokemus näistä kun oot käyttäny kapseleita kuuriluontoisesti =) Mä muuten maksoin näistä muistaakseni niinki vähän kuin 3 € tai jotain joten ei rokottanu kukkaroa juuri ollenkaan =P

  VastaaPoista
 3. Olen saanut sellaisen käsityksen (en muista mistä), että eivät sopisi herkälle iholle. Siksi olen jättänyt väliin ja todennäköisesti tulen jättämään :) Musta hyvät kasvonaamiot hoitavat asian yhtä hyvin, jollei paremmin. (Plus kuinka moni muistaa laittaa noita joka ilta/aamu)

  VastaaPoista
 4. Heh, niinpä, jostain syystä ne naamarituaalit on kehittyneet sellaisiksi ettei hevillä jaksaisi joka ilta jotain ylimääräistä =) No, sinnikkäästi jaksoin sen 2 viikkoa, mutta ihan mieluusti palasin normaalirytmiin jossa ei ole 'pakko' tehdä ylimääräisiä kikkailuja. Tosin, olis mulla niitä ylimääräisiä tuotteita joita pitäisi käyttää pois..huoh.

  VastaaPoista
 5. Itse taas rakastan yli kaiken noita happikapseleita! Iho kirkastuu ja jopa harvemmin minua näkevät huomaavat eron, että jotain on kasvojen iholle tapahtunut. Ihan loistotuote.

  VastaaPoista
 6. Joku tuote sopii toiselle vaikkei itselle sopisikaan, niinhän se menee =)

  VastaaPoista