keskiviikko 29. elokuuta 2012

Käsivoiteita, kyllä vain!

Voisin esitellä enemmänkin näitä käsivoiteita, mutta tyydyn tällä erään turinoimaan vain kahdesta tapauksesta. Ensimmäisenä vuoroon pääsee Oriflamen Fruit Cocktail.


Ensin sananen pakkauksen ulkonäöstä. Oi, kyllä vain on herkun näköinen ja tuohon tarttuikin erittäin mielellään =) Miinusta kyllä tulee napsautuskorkin puuttumisesta, pöh. Käsivoiteena tämä oli hyvä, ei mitään valittamista sen suhteen. Tuoksu oli vähän semmoinen johon olisin kaivannut jotain lisää. Kyllä, tämä tuoksui hedelmille, mutta ihan kuin siitä olisi jäänyt puuttumaan jotain. Eihän tällaisilla asioilla sinällään pitäisi olla merkitystä, mutta kyllä vaan niillä joskus on. Kuitenkin voisin käyttää tätä toistekin ja suosittelen kokeilemaan sikäli mikäli tätä tällä hetkellä edes on myynnissä Oriflamella. Vinkatkaa te jotka tiedätte =)

Sitten eräs halpatuote Tokmannilta. En muista tarkkaa hintaa tälle ja sen kaverille (ostin siis toisenkin, totta kai), mutta äärimmäisen edukas tämä oli, tyyliin 1 euro per pullo ja pullon kokokin on kuitenkin peräti 180 ml. Lotrattavaa siis riittää, noin niinkus käsivoiteeksi.


Jostain syystä pelkäsin tämän olevan sellaista lirua vaan kas kummaa, eipäs ollutkaan ja hyvä niin. Muutenkin tämä on ollut positiivinen yllättäjä, peruskosteuttaa käsiä ihan hyvin. Talvella tämä tuskin riittäisi minulle yksistään (ja ei kyllä riittäisi tuo Oriflamekaan) ja tämä jättää hivenen sellaisen kalvon käsien pintaan. Tosin, niinpä sen tekee jotkut kalliimmatkin käsivoiteet. Tuoksu tässä on erikoinen, en tiedä tekeekö hajumuistini tepposet, mutta mulla tämän tuoksusta tulee mieleen joku perussaippua lapsuudesta (tyyliin Rexona tmv). Hetken aikaa epäilin tuoksun myös ärsyttävän minua vaikkei se mikään voimakas olekaan, nimittäin pari kertaa tuntui niin kuin voiteen tuoksu ottaisi henkeen. Vaan ehkä se johtui muista syistä koska enää en ole ilmiöön törmännyt. Tai sitten totuin tuoksuun. Älkää kuitenkaan pelästykö, suosittelen oikeasti testaamaan jos jostain näitä On Line -käsivoiteita löydätte, tämä oli taas todiste siitä kuinka hintaan ei kannata aina tuijottaa =)

3 kommenttia:

 1. Mulla on tuo Fruit Cocktail töissä nyt käsivoiteena. Yhdyn kyllä aika lailla täysin sun mielipiteeseen; tosi kiva on, mutta se jokin jää kuitenkin puuttumaan :).

  Myynnissä tuo on enää silloin tällöin ale-sivuilla. Jos en ihan väärin muista, niin nyt meneillään olevan jakson ale-kuvastossa tuo taisi olla 2-3e hintaan.

  VastaaPoista
 2. Tein pitkästä aikaa Oriflamelle tilauksen vaan en kyllä hoksannut tuon olevan tarjouksessa..noo, tuskinpa olisin sitä tilannutkaan =)

  VastaaPoista
 3. Joo, eipä se tosiaan ollutkaan nyt, vaan taisi ollakin edellisessä ale-lehtisessä :).
  Noh, kyllä nuita käsivoiteita löytyy muitakin, uusia vaan testaamaan :D.

  VastaaPoista