torstai 27. syyskuuta 2012

Voihan perrr..honen!

Nyt mulle kävi ohraisesti, tulin katsomaan milloinkas mulla oli seuraava ajastettu postaus ja sehän oli ajastettu huomisaamuksi (naputan tätä ke-iltana). Vaan ans olla, mulle tuli joku blackout ja nohevana emäntänä onnistuin poistamaan kirjoituksen koska se olikin luonnoksissa eikä ajoitetuissa teksteissä. Aaaargh, saako sanoa pari valittua sanaa..? Ei auta, nyt pitää äkkiä naputella juttu uusiksi. Voihan perä.

Eli jutun aiheena oli minivartalovoiteet joita oon nyt alkanut urakalla käyttämään pois. Yhdestä sellaisesta oonki jo kirjoitellut ja se postaus löytyy täältä. Onneksi kuvassa näkyvä ällötysrasvan sisko osoittautuikin mukavammaksi tuttavuudeksi.


Tämä ei siis tuoksunut mitenkään ällöttävälle, haisu oli oikeastaan ihan jees-tosin eihän tämä nyt ihan oikealle mangolle tuoksunut, mutta mitä halvalta tuotteelta voikaan odottaa... En kuitenkaan alkanut tätäkään tuubia leikkelemään halki lopun lähestyessä, hyi minua tuhlaria.

Nämä kaksi seuraavaa ovat sitten sellaisia voiteita joista mun mielestä kannattaa pysyä erossa.Ensimmäisen eli Hot Cocoan tuoksu oli ihan kiva, sellainen kaakaomainen, mutta tuo Watermelon Kiwi Punch oli aikas kamala. Hassua sinänsä, ensimmäistä kertaa pullon suusta aromeita nuuhkaistaessani ajattelin sen tuoksuvan hyvälle... Vaan ei, tuoksu oli paha ja sillä siisti. Lisäksi näiden koostumus oli jotenkin muovinen, en osaa sitä sen tarkemmin kuvailla, nämä vaan olivat sellaisia liukkaita ja eivät imeytyneet hetkessä ihoon. Muistini mukaan kaakaoversio oli muovisemman oloinen kuin tuo toinen. Kaiken näiden lisäksi näissä esiintyi se samainen kamala tuoksu mistä mainitsin tässä jutussa esiintyvän vaniljaisen Simple Pleasures-voiteen yhteydessä (alimmainen kuva). Nämäkin saivat aikaan iholle sellaisen inhan eltaantuneen tuoksun joka tosin onneksi haihtui pian. Aloin jo miettimään onko kaikissa saman valmistajan voiteissa sama vika vaan ei, olen nyt käyttänyt paria muutakin Simple Pleasuresin minivoidetta ja niissä tätä ongelmaa ei esiinny. Ihme juttu, mikähän lie sitten se ainesosa joka saa aikaan tuon lemun. Sanomatta selvää etten tosiaankaan alkanut halkomaan näitäkään purkkeja, niin masokisti en sentään ole vaikka sinnikkäästi näitä päätinkin käyttää =P Niin tai näin, jatkossa suhtaudun ko. valmistajan voiteisiin hiukan epäilyksellä, ne kun saattavat yllättää näemmä negatiivisesti... Ja huoh, mullahan on vielä käyttämättä samaisen sarjan kaksi täysikokoista voidetta jotka näkyvätkin tuossa linkkaamassani postauksessa. Sen mä vaan sanon jotta ne lentää kyllä roskiin mikäli käytettäessä nenääni kantautuu yhtään elähtänyttä tuoksua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti