perjantai 10. elokuuta 2012

Tukka-aineita

Kappas vaan, sarjassamme jälleen tuote jonka olisi voinut esitellä jo aikoja sitten. Elikkäs, kyseessä on tupeen taltutukseen soveltuva Herbinan muotovaahto.


Tämä ei ole mitenkään aktiivikäytössä, mutta sen verran tätä olen käyttänyt jotta voinen jonkun sanasen tästä lausua. Tämä on siis tuuheuttava muotovaahto (karviainen & lehmus) ja orjallisesti valitsin tämän jonkun marjaisan vaihtoehdon sijaan, se kun oli muistaakseni tarkoitettu värjätyille hiuksille-vaikka tuskinpa sillä nyt olisi ollut niin suurta väliä... Tai noh, kuka tietää. Enivei, tämän kotimaisen muotovaahdon etuja ovat se ettei tämä sisällä silikonia tahi silikoniyhdisteitä. Lisäksi pullossa kerrotaan tämän sisältävän suojaavia karviais- ja lehmusuutteita plus sisältääpä tämä lämpösuojankin.

Itse olen kyllä tykännyt tästä, tämä ei ole kallis tuote ja löytyy lähes mistä tahansa marketista. Hintakaan ei ole paha ja ah, tuoksusta olen myös pitänyt. Hiukan se marjainen Herbina jäi häiritsemään ja kuka tietää josko ostaisin sen tämän seuraajaksi, sen tuoksun on pakko olla hurmaava... Onko jollakin teistä se versio olemassa? Jos on niin kertokaa toki onko se niin ihana kuin sen kuvittelen olevan =)

Ja sitten vielä yksi juttu... Pidän tässä taas vaihteeksi pienen tauon kirjoittelussa, kummasti isän kuolemaan liittyvät asiat tuntuvat väsyttävän meikäläistä. Perunkirjoitus on onnellisesti takana vaan onhan noita hoidettavia asioita vielä sen jälkeenkin. Pakko siis huilia hetkinen ja vähentää yksi 'velvollisuus' (tosin mielekäs sellainen, mutta ymmärrätte varmaan pointtini) vähäksi aikaa. Vaan tokihan minä palajan takaisin viimeistään parin viikon päästä, nähdään sitten =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti