keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kesä tuoksuu tältä, osa 2

Tällä hetkellä sää ei kylläkään ole kovin kesäinen, vettä sataa ja lämpötila on jonkin verran + 10 asteen yläpuolella eli kovin on syksyinen fiilis. Toivon kyllä hartaasti ettei kesä ollut tässä (kesä joka ei oikein täällä pohjoisessa ehtinyt edes alkaa...) vaan vielä saisimme nauttia lämpöisistä päivistä. Siispä nappasin äkkiä käyttööni erään suihkugeelin joka on niin kesäinen kuin suihkugeeli ylipäätään voi olla, tämä tuoksu kuuluu niiiin kesään ♥


Yves Rocherin Monoï de Tahiti suihkugeeli on sellainen ihanuus jota mielelläni käytän säästeliäästi. Siis voitteko kuvitella, minä suihkugeelituhlari tahdon tämän kestävän mahdollisimman kauan! Harmi kun minulla on vain tämä pullo, Yvekselle tilausta tehdessäni iski pihiys (lue: Matti oli kukkarossa) joten siksi hamstrasin tätä vain yhden pullon. Tätähän voisi käyttää hiusten pesuunkin, mutta suosiolla pesen hiukseni ihan oikealla shampoolla joten en tiedä miten tämä toimii hiusten pesijänä. Mullahan olisi jemmassa Monoï de Tahiti öljykin, taisin saada sen jo about vuosi sitten kaupanpäällisiksi tilauksen yhteydessä. Se pitäisikin ottaa käyttöön, ehkä suihkugeelin loppuminen ei harmita niin vietävästi kun tietää saavansa tuoksutella tuoksua edes jossain muodossa... Tästähän on olemassa hajuvesikin tmv. vaan eipä tuota ole tullut hankittua.

Noh, tässä samalla jutustelen muistakin suihkugeeleistä. Muistelin maininneeni tästä parivaljakosta jotain vaan enpä löytänyt blogistani viitteitä siitä.


Yveksiä siis nämäkin ja ihania kumpainenkin. Vasemmalla oleva on granaattiomenainen suihkugeeli ja oikealla oleva Tribal Attitude on käsittääkseni kesäajan 'limited edition' suihkugeeli, tuoksu on omaan nenääni mukavan hedelmäinen ja tätä hankinkin aikoinaan toisenkin pullon jemmaan. Ilmeisesti Yves oli kuullut ajatukseni, viime vuoden vastaava rajoitetun ajan myynnissä ollut suihkugeeli kun oli valtava pettymys itselleni tuoksunsa suhteen. 

Ja sitten vielä kolmas eli Fruttinin litsi-vanilja suihkugeeli. Tätä mulla on toinenkin pullo ja noh, täytyy sanoa etten ole innoissani sen olemassaolosta. Ei, tämä ei ole huonon tuoksuinen ollenkaan, tuoksu ei vain ole sellainen joka saisi minut hurmoksen valtaan. Saas nähdä mitä sitten tykkään käytännössä ko. vartaloemulsiosta, sellainenkin kun minulta löytyy... Mutta hei, mulla on vissiin hidas sytytys ja kestikin aikansa ennen kuin tajusin Fruttinin suihkugeelipullojen käyttötavan. Elikkäs, kuten kuvista näkyy niin tuossahan on tarkoitus irroittaa tuo ylhäällä oleva koukun sisältävä 'korkki' ja siirtää se pohjaan jolloin purkin voi laittaa roikkumaan. Vaan eikös sitä sanotakin jotta parempi myöhään kuin ei milloinkaan... ;)


4 kommenttia:

 1. Voi että, kun menin tonne Fruttinin nettisivuille... Mä varmaan joku kaunis päivä retkahdan ja pistän sinne tilauksen... Ois kyllä niin ihana testata nuita, niin pääsisin tästä kidutuksesta eroon :D.

  Ja tuo Yvesin Monoi on myös kivan tuoksuinen :).

  VastaaPoista
 2. No mutta teehän toki tilaus, mitä sitä suotta itseään kiduttamaan =D

  VastaaPoista
 3. Itse olen ostanut noita fruttini suihkugeelejä sokokselta, harmi vaan että siellä on sitä yhtä lajia vaan.

  VastaaPoista
 4. Sokokselta minäki oon joitain Fruttineja ostellut, tosin aina niitä on ollut enemmän kuin yhtä sortimenttia (tosin ei välttämättä suihkugeeleissä, siellähän on ollut muitakin Fruttinin tuotteita myynnissä). Vaan aika nihkeät on Sokoksen Fruttini-valikoimat ja esim. tässä meidän kaupungissa ei edes ole Sokosta ja pääsen vain reissun päällä tsekkailemaan ko. kaupan Fruttini- ym. valikoiman =)

  VastaaPoista