lauantai 11. elokuuta 2012

Tauosta huolimatta...

...mun on pakko tulla vinkkaamaan oululaisille lukijoille löydöistäni, joskus kun on ollut puhetta siitä kun kaikki eivät onnistu bongailemaan löytöjä ja meikäläinen aina välillä törmää niihin =)

Ensimmäiset löydöt tulivat vastaan Kaakkurin Cittarissa. Eihän mulle nyt niin olis ollu tarvetta hiusmascaroille, mutta en voinut vastustaa kiusausta kun nää maksoi vain 2 € kappaleelta. Tokmannilla samat maksavat yli 10 euroa enemmän... Kyse on siis näistä IsaDoran hiusmascaroista. Omani ostin muistaakseni tiistaina ja silloin niitä vielä oli ihan mukavasti jäljellä, lähestulkoon kaikkia värejä löytyi. Itse kuitenkin valitsin tällaiset neutraalit tapaukset.


Toiset löydöt tein Tokmannilta, sieltä Jukolankujalla sijaitsevasta. Olin katsellut näitä jo aikaisemmin vaan tuolloin en innostunut asiasta. Toisella kerralla sitten innostuinkin, ajatelkaa nyt, vitosella sai 3 Lumenen huulikiiltoa. Eihän semmosta voi vaan mitenkään ohittaa... Tuo Natural Code on muuten se legendaarinen(?) Soft Papaya, muistelen siis lukeneeni ylistyssanoja siitä. Oli siellä vähäisessä määrin muitakin Lumenen juttuja tarjouksessa, mutta en nyt itse lämmennyt niille. Niin ja hei, aikaisemmin ostin samaisesta kaupasta 5 euron yhteishintaan 2 Lumenen Arctic Aqua-käsivoidetta. Kaipa se tarjous on vielä vähän aikaa voimassa.


Mitenkäs arvon oululaiset lukijani, aiotteko nyt ryntäillä katsomaan näitä? ;)

6 kommenttia:

 1. Tuskin vartavasten jaksaa lähteä katsomaan :).
  Toisaalta oon ihan tyytyväinen, etten ole ihmeempiä tarjouksia bongannut, varastot kiittävät :D.

  Mutta Kärkkäisellä käytiin tuossa pari päivää sitten ja siellä silmät kiiluen tutkin kosmetiikka-puolen :D.
  Olisihan kyllä aivan ihana käydä kaupasta ostamassa jotain kivaa, mutta odotan Helsinki-Tukholma-reissua, niin sieltä sitten :).

  VastaaPoista
 2. Oulu on vähän turhan kaukana Espoosta, mutta oon nähnyt Tarjoustaloss saman lumenen huulikiiltotarjouksen eli 3 kappaletta 5 eurolla. :)

  VastaaPoista
 3. Mun pitäs kans sulkea silmät tarjouksilta, alkaa nuo varastot olla sen verran suuret... Ah, kyllä mäki säästäisin shoppailut tommoseen reissuun, ko. kaupungeista + laivalta (oletan et sillä menette) löytyy pikkasen enemmän ostettavaa ku täältä meidän huudeilta =)

  VastaaPoista
 4. Annika: Vähän mietinkin että onkohan tuo vaan yhden kaupan tarjous vai onko muuallakin. Eli näemmä on =) Ilmeisesti myyvät pois vanhoja varastoja.

  VastaaPoista
 5. En tiennytkään, että asut oulussa. Ite oon asunut siellä vuosia, joten siellä käyminen on aina, kuin kotiin palaisi :)

  VastaaPoista
 6. En oo tainnu täällä blogissa paljoa kertoilla asuinpaikkaa, mutta nyt se tuli 'paljastettua' =) Muutin tänne joitain vuosia sitten, tosin suht lähellä Oulua asuin aikaisemminkin eli tuttu paikka tää on ollu lapsuudesta saakka. Ite kyllä tykkään kans Oulusta, ei oo liian iso kaupunki, mutta ei liian pienikään.

  VastaaPoista