keskiviikko 22. elokuuta 2012

Rakkautta ♥

Täällä ollaan taas! Naputtelen nyt tauolla jonkin verran postauksia varastoon niin eipähän iske paniikki jos/kun en ehdikään tahi jaksakaan kirjoitella hetkeen. Ja postauksethan tulevat tuttuun malliin 2-3 päivän välein (ellen sitten kekkase jotain hyvin akuuttia asiaa...) =) Mutta niin, sitten asiaan. Aiemmin mainitsin rakkaudestani Cleanin Originalia kohtaan ja todellakin kävin kotiuttamassa sen Stockmannilta, Cleanit (ainakin osa, en tiedä ovatko kaikki) kun ovat nyt elokuussa kantistarjouksessa 36 €, normaalihinta taisi olla 45 €. Käytin myös lopun lahjakortistani ja muistini mukaan maksettavaksi jäi vain 4,90 €. Ei paha =)


Huomaattekos tuotteessa jotain outoa? Aivan, korkki on vino..aaargh! Tarkkaan ottaen suihkesysteemi on vino ja siksipä myös korkki möllöttää vinossa. Hiukan meinasi tympästä kun aukaisin paketin, jollekin halpusohajuvesille tämän ymmärtäisin, mutta mun mittapuun mukaan Clean ei ole kuitenkaan mikään ihan halpusomerkki. No, esteettinen haittahan tuo vain on ja onpahan mulla nyt hyvin originaali Clean Original ;)

Tämä tuoksu on tosiaankin tällä hetkellä ihan ykkönen mulle ja saas nähdä kyllästynkö tähän kuinka pian vaiko koskaan. Tuoksua kuvataan näin: 'Saippuan inspiroima, alkuperäinen Clean tuoksu luo iholle puhtaan ja raikkaan, suihkunjälkeisen tuulahduksen. Teeskentelemätön ja nostalginen EdP on upea yhdistelmä sitrus - ja kukkaistuoksuja'.

Oma harjaantumaton nenäni erottaa sitruksen, mutta kukista en tiedä. Mulla tulee tästä tuoksusta mieleen sitruksen ja jonkin lapsuudesta tutun pinkin purukumin kombo. Siis aivan ihan tuoksu, ainakin minun mielestä =)

Onko joku muu rakastunut juuri tähän Cleaniin vai onko tämä vallan nou nou?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti