perjantai 24. elokuuta 2012

Nro 384

Voi että mua ärsyttää, millä nimellä näitä lakkoja pitäisi kutsua? Onko nämä KoneHelsingin vaiko Flormarin lakkoja? Vaiko niiden kummankin? Äh, minä kutsun näitä Flormareiksi ja sillä siisti. Eli, kerran Tokmannilla käydessäni tykästyin hiiteen tähän metallipunaiseen Flormarin lakkaan nro 384, jotenkin metallisuus yhdistettynä kirkuvaan punaiseen näytti liian herkulliselta yhdistelmältä vastustettavaksi =)


Ja oih, en pettynyt käytännössäkään, lakkaa tarvitsi vain kaksi kerrosta ja lopputulos oli huikaiseva. Harmi vaan että jälleen kerran totean lakan näyttävän livenä asteen verran upeammalta kuin kuvissa. Myöhemmin lisäsin päälle kerroksen Flormarin erästä toista punaista lakkaa (U14, siitä olen kertonut tässä postauksessa), mutta siitä ei ole kuva-aineistoa. Eipä se sinällään muuttanut lakkausta muuten kuin siitä tuli hiukan elävämmän näköinen. Hmm, olipa mielenkiintoinen ilmaisu... ;) Tässä sitten kuvia ja auts, kynsinauhat mulla on kroonisesti rumat ja kynsinauhojen läheisyydessä näköjään lakkauksetkaan eivät ole moitteettomat. Vaan eipä tuo menoa haitannu.

7 kommenttia:

 1. Onpas kaunis hehkuva punainen ja ihana on myös tuo hiekkaranta taustalla. Sopivat hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
 2. Juu, piti hyödyntää Hailuodon reissua ja kuvata kynnet siellä ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitosta =) Oliski aina tollaset taustamaisemat missä kuvailla...

  VastaaPoista
 4. Tai joo, onhan noista kuvista yks peräti otettu omalla parvekkeella, kohta sekin on poissuljettu paikka kun valo ei riitä..huok.

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen lakka! :o Aaaaaa.

  VastaaPoista
 6. Eikös olekin, oikee herkkupunainen =)

  VastaaPoista