maanantai 27. elokuuta 2012

Miellyttävämpi Just Glow-parivaljakko

Tässä postauksessa kerroin teille Just Glow shampoosta ja hoitsikasta jotka eivät saaneet minua syttymään. No, nyt olen käyttänyt melkein loppuun varastossani olleet toiset tuotteet ja näiden suhteen olenkin ollut iloisesti yllättynyt. Nämä ovat eri paria, shampoo on tuuheuttava mandariini & lilja hommeli ja ilmeisesti Sokoksella ei silloin ollut tälle kumppania koska valitsin hoitoaineeksi normaaleille hiuksille sopivan hunaja & kamomillan.


Nämä ovat sopineet hiuksilleni paljon paremmin kuin ne aikaisemmin kokeilemani ja tuoksutkin ovat näissä mukavat. Shampoossa havaitsen mandariinin aromia (mandariinin vuoksi tämän ostinkin =D) ja hoitoainekin tuoksahtaa miellyttävälle. Näitäpä voisin jopa toistekin hankkia jos hyvällä tarjouksella vastaan kävelevät. Tosin, en oikein tiedä myydäänkö näitä missään muualla kuin Sokoksella (ja onko siellä miten vakituisesti, itse hamstrasin nämä alepöydästä ja myöhemmin en ole tutkaillut löytyykö näitä sieltä) plus tietenkin Sokoksen verkkokaupassa (jossa valikoima on ainakin tällä hetkellä hyvin kätäinen). Tietääkö kukaan missä muualla näitä saatettaisiin kaupitella?

2 kommenttia:

  1. Todella kivan näköiset pullot.

    VastaaPoista
  2. Yllättäen pullojen ulkonäkökin vaikutti ostopäätökseen ;) Tällä hetkellä shampoopullo on jatkokäytössä kun täytin sen toisella shampoolla jonka pullo olis vienyt liikaa tilaa suihkuhyllyllä.

    VastaaPoista