maanantai 6. elokuuta 2012

Ällötysrasva

Vaihtelun vuoksi (normikokoiset käytössä olevat kropparasvat ovat vielä kesken) otin hetkellisesti käyttööni joskus Seppälästä ostamani Bath Moment-merkkisen vartalovoiteen jonka piti tuoksua niinkin herkulliselta kuin kiiviltä.


No siis, niin kuin otsikkokin kertoo, tämä oli tuoksultaan aika kammottava. Haisu oli jotenkin pistävä ja ei ollenkaan herkullinen. Olin kyllä enemmän kuin kiitollinen ettei kyseessä ollut tämän suurempi (50 ml) tuubi, siitä kun ei moneen kertaan tavaraa riittänyt. Heitin tämän myös suosiolla roskiin siinä vaiheessa kun tuubia olisi pitänyt alkaa leikkelemään auki loppujen jämien käyttöä ajatellen. Tätä ei siis tullut ikävä yhtään, pthyi. Mulla on tätä tuubiversiota myös mangon tuoksuisena ja se vaikuttaa huomattavasti paremmalta. Vaan sen näkee sitten jahka otan sen käyttöön, mistä sitä tietää vaikka sekin yllättäisi kammottavuudellaan... Ainut plussa tuli koostumuksesta, tämä kyllä kosteutti ihoa tarpeeksi. Mutta eipä sillä pitkälle pötkitä, kyllä tuoksunkin pitää olla kohdillaan. Onko joku muu käyttänyt tätä ja jopa pitänyt tämän tuoksusta?

2 kommenttia:

  1. Näissä halppisrasvoissa on monesti se vika, ettei tiiä, mitä se sit lopulta on. Haju siis ei aina oo kiva, vaikka siltä eka kuulostais :( Siksi oon tullu varovaisemmaksi, en uskalla ostaa ihan mitä vaan.

    VastaaPoista
  2. Näinpä, mutta joskus ne osaa yllättääkin positiivisella tavalla (tai pitäisikö sanoa hajulla =D). Mutta joo, onhan mulla kans eräs halpisrasva joka on jäänyt käyttämättä tuoksunsa vuoksi. Ja se ryökäle on vielä semmonen iso pullo..huoh.

    VastaaPoista