lauantai 4. elokuuta 2012

Houlou

Mulla on näemmä nyt joku holokausi vaan mikäs sen on ollessa, kesäisinhän kyseiset lakat pääsevät oikeuksiinsa. Ei, tällä kertaa en esittele toista Flormarin hololakkaa, vaan ihan eri tapauksen joka on sen verran erikoinen ettei sillä ole mitään merkkiä tahi nimeä. Ihan tosi, tämä lakka on anonyymeista anonyymein. Ostin tämän Facebookin kynsikirpparilta ja kuulemma nämä lakat on hankittu Saksasta (jos muistan oikein), mutta sen kummempaa infoa ei valitettavasti ole saatavilla. Myyjällä oli myytävänä useita eri värejä ja minä päädyin ruskeaan, se vain houkutteli kovin ja toisaalta, ruskea on ehkä vähän harvinaisempi sävy hololakoissa. (Juu, tiedetään, hiljattain vilauttamani Flormarin holo oli myös ruskeasävyinen, mutta tämä nyt esittelemäni on ihan oikeasti ruskea).

Pullossa lakka näyttää tältä eli ei paljon miltään.


Ja kynsillä ei auringonpaisteessa tämä myöskin näyttää hivenen tylsähköltä. Tosin, meikäläinen jotenkin tykkää kun ruskean sävy ei ole mitenkään 'tasainen' vaan glitterinen, pilvisellä ilmalla tämä näyttää äkkiseltään kynsillä jotenkin sellaiselta harmaanruskealta niin kuin alla olevasta kuvasta näkyykin.


Lakkasin nämä päivänä jolloin aurinko leikki kuurupiiloa ja niinpä sain aina välillä rynnätä kuvaamaan kynsiä silloin kun aurinko päätti näyttäytyä. Ja kuten arvaatte varmasti, totean ettei tämä lakka näytä kuvissa ihan niin kivalta kuin livenä, tämäkään ei vaan tahtonut taltioitua kuviin sellaisena kuin se oikeasti on. Lisäksi kaikissa näissä kuvissa lakka näyttää jonkin verran eriväriseltä kuin mitä se on todellisuudessa ja myöskin holoefekti on luonnossa tasaisempi eikä noin rakeinen. Hassua. Mutta, onneksi sain vähän taltioitua sitä holoefektiä, varsinkin viimeisessä ei niin terävässä kuvassa se näkyy.
Peittävyydeltään tämä oli mainio, vain 2 kerrosta riitti. Levittyvyys oli astetta vaikeampaa, tosin ei ihan niin vaikeaa kuin aivan oikealla hololakalla. Mutta jotenkin paksuhkoa tämä oli ja huomasin ettei levity niin suit sait kuin jotkut muut lakat. Eihän tämä ole niin holo kuin kunnon hololakat, mutta on tämä monia muita ns. hololakkoja parempi. Mullahan on ennestään ihan oikeista hololakoista vain se Goshin tapaus ja muut ovat sellaisia pliisumpia tapauksia. Tämä kyllä kirii kakkoseksi Goshin jälkeen.

Tämän kanssa otin sitten käyttöön Seche Vite pikakuivattajan jonka tilasin jo aikoja sitten, huomasin että Cesarsin pikakuivattaja oli alkanut mennä huonoksi joten otin sitten uuden vastaavan käyttöön. Ainakin näin yhden käyttökerran perusteella tykkäsin tästä, tosin teholtaan tämä on mielestäni tuon Cesarsin tapausta vastaava. Toivottavasti tämä ei vaan ala jankkiintumaan, muistelen monilla olleen se ongelma Sechen suhteen...


2 kommenttia:

  1. Onpa kiva väri! Kaipaisin myös hohtolakkoja syksyksi! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo onki aika sopiva sävy syksyyn =)

    VastaaPoista