perjantai 27. heinäkuuta 2012

Shampuut ja hoitsikka

Joskus aikoja sitten (ehkä joulukuun lopulla?) tein halpoja löytöjä Sokoksen alepöydän ääressä ja mukaan lähtivät mm. tämä Bio Richin parivaljakko eli Aroma Therapy hoitava shampoo ja hoitoaine.


Täytyy sanoa etten hirmuisesti rakastunut näihin, nämä olivat toki ihan ok tuotteita, mutta jotenkin tuli sellainen olo jotta oon minä parempiinkin törmännyt. Myös tuoksut saivat minut tylsistymään, jotenkin sana 'aroma therapy' tuo ainakin minun mieleeni huumaavat tuoksut vaan kilin kellit, nämä tuoksuivat hyvin miedoille, suorastaan tylsille. Eli enpä taida ostaa näitä toiste.

Mullahan loppuu aina shampoo ensin joten otin sitten käyttöön Erittäin Hieno Suomalaisen koivu-shampoon.


Tämäkään ei saanut minua riemastumaan vaikka ei tämä nyt mikään huonokaan ole. Tämä on kyllä totisesti mieto, yhden vaahdotuskerran jälkeen hiukset saattavat jäädä likaisen tuntuisiksi vaikka eivät sitten kuivuttuaan kuitenkaan näytä mitenkään likaisilta. Tuoksu ei ole mun mielestä koivua nähnytkään, mutta annettakoon se anteeksi, ihan ok tuoksu tässä silti on. Jotenkin voisin kuvitella käyttäväni tätä jossain mökillä, sinne tämä shampoo olisi omiaan =)

2 kommenttia:

  1. Hyvä kun luit ajatukseni ja testasit noi Biorichit! :) Aavistinkin pakkauksen perusteella, että voivat olla vähän pliisuja... Myös minä käytin juuri EHS:n shampoon (terva) ja se oli kanssa melko huono. Tohon kierrekorkkiin menee hermo arkikäytössä.

    VastaaPoista
  2. No niin, nyt sitten voit hyvällä syyllä jättää Biorichit ostamatta =) Ja juu, tuo kierrekorkki on jotain aivan kamalaa.

    VastaaPoista