keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Noku se oli ihan vaan pakko saada...

Vähän aikaa sitten vierailin Kajjaanin Sokoksella ja jo siellä hipelöin hurmioituneena Maybellinen Popsticks-puikkoja. No, hintaa niihin ei ollut kehdattu laittaa ja arvelin mielessäni hinnan olevan jotain alle 10 € joten köykäisestä rahatilanteesta johtuen jätin sen ostamatta, olihan muita ostoksia jo kertynyt ihan mukavasti. Vaan ans olla, hiljattain sain synttärilahjaksi lahjakortin Stockmannille ja nyt sitten hurputin osan siitä Popstickiin, en vaan voinut vastustaa kiusausta kauempaa. Stockalla kyseinen puikko maksoi muistaakseni 8,90 € ja kauhukseni luin jostain etteivät nämä olisi edes kauaa myynnissä, ovat ilmeisesti kesäajan juttu. Kipin kapin ostoksille jos mielitte näitä =)

Hylsy itsessään on jo tuollainen ihana ärtsy pinkki, just niinkus sellainen kesään sopiva.


Alun alkaen mua viehätti eniten tämä Citrus Slice ja sen siis noukin mukaani.


Puikko itsessään näyttää tältä. Kaksi kuvaa ihan vain siksi koska tämä on aika erikoinen tapaus, läpikuultava puikko jossa näkyy eri kulmissa sekä oranssia että punaista/pinkkiä. Käykää katsomassa kaupassa, ei tätä oikein voi sanoin tai kuvin kuvata ja näissä kuvissakin tämä näyttää niin tylsältä.Mitä nämä sitten oikein ovat? Huulipunia eivät ainakaan, näistä kun ei saa väriä huulille. Tokihan se riippuu omien huulien sävystäkin ja ilmeisesti Cherry Pop antaa eniten sävyä huuliin. Se oli itsellä toinen vaihtoehto, mutta yllätyin kokeillessani sitä kämmenselälle, se sävy oli nimittäin oranssinen vaikka puikko itsessään oli kirsikanpunainen. Tosin tuo selittynee värin monimuotoisuudella, tuota omaanikin testasin kämmenselälle ja siihen se ei jättänyt mitään väriä, vain kiiltoa. Mutta jos tuota pyyhkäisee paperilla niin kappas vain, paperiin jää pinkkiä väriä..! Itse asiassa, tuo Cherry himottaisi vielä, olen nähnyt blogeissa kuvia siitä ja se tosiaankin antaa sävyä huuliin. Vaan ehkä yritän kuitenkin hillitä itseäni... Mutta niin, takaisin siihen mitä nämä ovat. Nämä ovat sellaisia huulikiiltomaisia huulirasvoja tai huulirasvamaisia huulikiiltoja, miten vain haluaa. Itse kyllä tykästyin tähän täysillä, antaa mukavasti kiiltoa ja kosteuttaakin samalla, lisäksi tuoksuvatkin ihanalta. Tuskin tämä mitään rohtuneita huulia auttaisi, mutta kesällä tämä on ihan oivallinen perustuote (mikäli ei ole polttanut huuliaan auringossa). Suosittelen siis tutustumaan näihin, nämä vaan ovat niin suloisia ja ihania =)

Ja katsokaas, ostotilanteessa en huomannut tätä pientä yksityiskohtaa, hylsyn päässähän on tavallaan peili! Tosin, itse sitä en niinkään tarvitse, tää mun tapaus kun ei anna huuliin väriä sillä tavalla joten puikkoa voi sohia surutta vähän sinne ja tänne.

Bloggari ja hänen kauhistunut silmänsä ;)


2 kommenttia:

  1. Kävin jo Sokos Emotionilla kurkkimassa, löytyisikö sieltä. Toistaiseksi olen vielä ilman omaa Popstickia.

    Taitaa olla siitä ärsyttävä tuote, ettei jätä rauhaan ennen hankkimista! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, mullaki tuo olisi jäänyt kummittelemaan ellen olis ostanu sitä. Toivottavasti löydät omasi pian =)

    VastaaPoista