sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Nudeholo

Varmasti kaikki lakkahamsterit ovat jo aikoja sitten huomanneet Flormarin/Kone Helsingin hololakat ja tulipa mullaki kotiutettua niitä kaksin kappalein. Oikeasti näistä nyt ei ihan voi puhua holoina, kyllähän oikeat hololakat ovat vallan jotain muuta. Mutta semmottii semiholojahan nämä ovat, ainakin omat yksilöni. Kynsille on jo ehtinyt lakka numero 810 joka on tuollainen beige/hiekka/vaaleanruskea/mikä lie eli hyvinkin sellainen nudemainen holo. Tietenkään en enää muista satavarmasti kerrosten määrää, muistelen niitä olleen 3.


Lätkäisin kesän kunniaksi nimettömään tommosen kukkatarran, kuinka tyylikästä ;P


Sen holoefektin kuvaaminen oliki sitten haastavampi homma. En siis meinannu mitenkään saada sitä kuviin joten homma jäi vähän yritykseksi.

Tässä lakkapullokuvassa se näkyy vähän, tosin värit ovat sitten vinksallaan, ei tuo lakka noin tumma ole livenä.


Tässä epätarkassa otoksessa se näkyy paremmin. Tai paremmin ja paremmin..huoks.


Jokos te olette tutustuneet näihin halpusoholoihin vai aiotteko jättää nämä kaupan hyllyyn?

Ja sitten vielä yksi kysymys blogiin liittyen. Oletteko tyytyväisiä tämän hetkiseen kuvakokoon vai pitäisikö niiden olla suurempia? Itse kun olen vähän kahden vaiheilla, näin läppäriltä katsottuna suurempi koko voisi olla parempi, vai olisiko sittenkään? Mielipiteenne olisi siis tärkeä, kiitos jo etukäteen =)

Ps. Blogin ulkoasu on nyt vähän keskeneräinen, aloin sähläilemään sen kanssa ja en nyt yöllä jaksa perehtyä asiaan sen kummemmin eli olkoot nyt tämän päivän tällainen...

4 kommenttia:

 1. Omalla pöytäkoneellani ainakin ovat just hyvän kokoisia nuo kuvat :).
  Mukavan näköinen lakka!

  VastaaPoista
 2. Hyvä tietää, vähän ajattelinki että pöytäkoneella kuvat ovat varmasti hyvän kokoisia. Jos niitä suurentaisi niin saattaisivat hyppiä silmille =P Pitää nyt kattoa mitä teen.

  VastaaPoista
 3. Mustakin kuvakoko on passeli :)

  VastaaPoista
 4. Ok, jätän siis tämän tällaiseksi =) Jos kuvakokoa suurentaisi niin sitten pitäisikin säätää noitten gadgetien leveyksiä ettei kuvat mene niiden päälle. Helpompi siis mullekin jatkaa entiseen malliin ;)

  VastaaPoista