maanantai 23. heinäkuuta 2012

Käsivoiteita kaksin kappalein

Taas on tullut lotrattua käsivoiteiden kanssa ja nyt esittelyyn pääsevät Spa Resourcen ja Oriflamen käpälärasvat. Tämän Spa Resourcen ostin aikoja sitten Seppälästä, ne kun olivat tuolloin kunnon alennuksessa ja luonnollisesti en voinut vastustaa kiusausta. 


Jotenkin kuvittelin tämän tuoksuvan sellaiselle lempeän vaniljaiselle ja yllätyinkin vaniljan tuoksuun sekoittuvasta pistävästä aromista. Meni jonkin aikaa ennen kuin tajusin homman ytimen, siis tuossahan lukeekin Amber vanilla, olin jotenkin sivuuttanut täysin amberin eli meripihkan =) Loppujen lopuksi aloin kuitenkin ihan tykkäämään tämän voiteen tuoksusta ja tehokin oli tuttua taattua Spa Resourcea. 

Ja sitten tämä Oriflamen Floral Collectionin käsivoide. Tuubi itsessään on kyllä ihan nätti, tylsät tuubit kun ovat..noh, tylsiä ;)


Tämä oli ihan hyvä käsivoide eli siinä mielessä ei mitään valittamista. Sen sijaan tuoksu oli hyvin blääh, en osaa sanoa mille tämä tuoksui mutta säväyttävä se ei ollut. No, aina ei voi voittaa.

4 kommenttia:

 1. esitteletkö nää kaikki tuotteet aina sillon kun ne on vasta loppuneet? :D

  kiinnostaa vaan tietää.. :D

  VastaaPoista
 2. Käytäntö vähän vaihtelee, osasta tuotteista teen niin ja osasta taasen teen esittelyn vaikken oo käyttäny sitä loppuun. Näistä käsivoiteista tein postauksen niiden loputtua =)

  VastaaPoista
 3. Flippikorkki on NIIIN paljon parempi arkikäytössä!

  VastaaPoista
 4. Sanos muuta, monesti oon miettiny miksi tommosia kierrekorkkeja ylipäätään pitää valmistaa... =P

  VastaaPoista