lauantai 21. heinäkuuta 2012

Niin, se BB-voide...

Minähän tilata päräytin ebaysta tuossa keväällä ihka oikean Misshan BB-voiteen, näemmä blogien hehkutukset purivat minuunkin... ;) Hintaa tällä oli muistaakseni n. 11 euroa eli kyseessä ei ole mikään kallis tapaus.


Valitsin pähkäilyjen jälkeen sävynumoeron 21 joka osoittautui ihan hyväksi valinnaksi. Niin ja kuten kuvasta näkyy, tässä ei ole suojakertoimilla pihtailtu, löytyyhän sitä peräti nelikakkosen verran.


Tämän sävyistä tää sitte niinku on.


En ala sen kummemmin selittämään BB-voiteista, niistä kun on selostettu blogeissa sen verran että varmasti jokainen on törmännyt kyseisiin voiteisiin. Noh, minun täytyy tunnustaa etten ole käyttänyt tätä ihan niin kuin tätä olisi pitänyt käyttää eli en käytä tätä koko kasvoille. Toki kokeilin sitä mutta sitten päätin etten näin kesää vasten läträä tällä, tämähän kun vaalentaa ihoa ja kyllä vain tahtoisin kesällä saada vähän väriäkin tähän olmimaiseen nassuuni. Kuulemma on olemassa sellaisiakin BB-voiteita jotka eivät vaalenna, niistä mulla ei vaan ole tähän hätään mitään tietoa.

Elikkäs, nyt olen käyttänyt tätä peitevoiteen tapaan, mulla kun on noita finnien arpia ja niiden soisinkin vaalenevan. En kylläkään ole huomannut mitään huomattavaa vaalenemista joten tiedä häntä tämän tehosta sitten. Peitevoiteena tämä on kyllä ihan ok, tosin ärtsyimmät arvet ym. tarvitsee tämän lisäksi oikeaakin peitevoidetta, sellaiset vaaleammat kohdat tämä peittää ihan hyvin. Jotenkin musta tuntuu että Misshalla taitaa olla ihan peitevoidettakin ja eiköhän siinä pigmenttiäkin olisi enemmän. 

Tämä arvio on siis osittain susi, enhän käytä tätä niin kuin pitäisi. Mitenkäs te, oletteko tutustuneet näihin ihka oikeisiin BB-voiteisiin vai jätättekö nämä suosiolla kokeilematta?

5 kommenttia:

 1. Oho, on ainakin suojakerrointa!

  Itse kyllä tykkään BB-voiteista, mutta tosiaan näistä aidoista BB-voiteista enkä esim. siitä Garnierin sävyttävästä voiteesta joka on aivan järkyttävän huono :/

  Mielestäni näillä saa aikaan hyvän meikin ja peittoon sellaisia kohtia ihossa jotka sitä vaativat :)

  VastaaPoista
 2. Suojakerroin on tosiaankin mieletön =) Pitää syksymmällä alkaa kokeilemaan tätä ihan oikeaan tarkoitukseensa, on vähän turhan iso tuubi käytettäväksi pelkästään peitevoiteena...

  VastaaPoista
 3. Minusta taas tämä on mahtava kesätuote. Omistan saman, joskin vaaleammassa sävyssä, ja pari muuta. Viime viikon olin reissussa pelkän suojakertoimettoman meikkivoiteen kanssa, ja lopputuloksena heti osittain kevyesti kärähtänyt ja epätasaisesti ruskettunut naama. Nämä korkeamman suojakertoimen bb:t sen sijaan ovat saaneet kaikki aurinkovammat pidettyä poissa hienosti. Oon myös vakuuttunut, että nämä ovat suora satsaus tulevaisuuteen, auringolle altistettu ja ennenaikaisesti vanhentunut iho kun on herkästi aika kamalan näköinen. Käytän näitä kuten meikkivoidetta ja erityisesti siis kesäaikaan meikkivoiteita korkeampien suojakertointen takia, valkaisuefektiin en usko. Aasiassa on kuulopuheiden mukaan vaikeaa ostaa edes deodoranttia ilman whitening-efektiä, valkaisu on varmaan suurinpiirtein yhtä tehokasta, kuin anti-age -tuotteiden lupaukset tasoittaa syvät rypyt (tai aurinkovauriot)...

  VastaaPoista
 4. En ole itse kokeillut, en oikeita tai niitä L'orealin/Garnierin voiteita... Mutta mieli kyllä tekisi, kun kaikkialla niitä hehkutetaan :D.

  VastaaPoista
 5. bubbs: Olisi kyllä mielenkiintoista saada faktatietoa tuosta valkaisutehosta, itsekin kun tosiaan vähän epäilen sitä =)

  Anzu-Anssu: Ei muuta kuin tilaamaan ;)

  VastaaPoista