torstai 19. heinäkuuta 2012

Naaman rapsutin

Joskus tuossa keväällä tilasin Avonilta silkkaa uteliaisuuttani tällaisen muovisen kasvojenkuorintavempeleen, eihän tällä läpyskällä ollut paljon hintaakaan.


Läpyskä on siis tällaista hyvin joustavaa materiaalia, mitä lie silikonia tai muuta vastaavaa. Ja btw, tuo taustaosa on sellainen imukuppimainen eli härvelin saa laitettua kiinni kaakeleihin. Siis jos se pysyy, siitä ei ole aina takuuta.


Millainen tämä sitten on käyttää? No, myönnettäköön ensinnäkin se että helposti tämän käyttö unohtuu, ainakin minulta. Mutta kyllähän tämä kuorii kasvoja, tosin ei tällä pääse samaan lopputulokseen kuin kuorinta-aineilla. Tämä kävisi myös jonkinlaisesta stressi-/hipellyslelusta, minähän kun tykkään tosiaan hipeltää vaikka sun mitä ja täytyy sanoa että vallan ihastuin noihin nystyihin ;) 

Onkos kenelläkään muulla kokemusta tästä? Niin ja tulipa mieleeni sekin jotta onkohan tämä samantyyppinen kapistus kuin L'Orealilla, siis ko. merkillähän on myynnissä kasvojenpuhdistusaineita joiden pullon kyljessä on joku muovinen lärpsy jolla putsaria sitten hieroskellaan kasvoihin. Täytyy sanoa että tämä on taas sarjassamme jonkin sortin turhakkeita, ainakin minulle. Kaikkea vaan pitää kokeilla =)

3 kommenttia:

 1. Itselläni on juurikin tuo L'Orealin kasvoputsari ja siinä ainakin oli tosi kiva tuo "läpyskä".
  En viitsinyt Avonilta sitten tuota hommata, kun kahta ei kuitenkaan tarvitse :).
  Mielestäni mukavan hellävarainen ja hierova ja kuitenkin kasvot puhdistuu :).

  VastaaPoista
 2. Mulla on toi Avonin versio.Ihan kiva,saisi olla himpun isompi.

  VastaaPoista
 3. Mulla tuo on jäänyt vähälle käytölle, johtunee siitäkin ettei se ole näkyvillä suihkussa vaan on tipahtanut johonkin purkkien sekaan... =P

  VastaaPoista