tiistai 17. heinäkuuta 2012

Naamiojahkailija

Meikäläinen osaa olla laiska monissa asioissa ja yksi niistä on kasvonaamioiden käyttö. Vai mitä sanotte tästä, nyt esittelyyn pääsevä kasvonaamion olen hankkinut lähemmäs kaksi vuotta sitten ja vasta nyt innostuin sitä testailemaan? Ottiatuota, mites se nyt tolleen...


Kyseessä on siis Yves Rocherin 3 minuutin sitruunankuorta sisältävä naamio ja siitä sanotaan Yveksen sivuilla seuraavaa:

Miellyttävä kirpeän raikas naamio, joka puhdistaa ihon tehokkaasti 3 minuutissa. Tämä geelinaamio tuntuu iholla miellyttävän virkistävältä ja tekee ihosta kauniin kuulaan. Sitruunan eteerisen öljyn puhdistava vaikutus heleyttää ihoa. Ihostasi tulee säteilevän puhdas!

Tuotteen + : Kirpeän raikas koostumus, joka sisältää puhdistavaa sitruunan eteeristä öljyä.
Koostumuksen salaisuus
: sitruunan kuoren eteerinen öljy, taikapähkinävesi, kasvipohjainen glyseriini.

• Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
Neutraali pH-arvo.

Olen käyttänyt tätä nyt kerran ja ihan kivaltahan tämä tuntui, tosin en nyt mitään ihmeellisiä muutoksia havainnut ihossani vaan enpä niitä odottanutkaan. Ihoa meinasi vähän nipistellä, mutta syy siihen saattoi olla sekin kun käytin kuorinta-ainetta tätä ennen. Tuoksun olisin toivonut olevan hiukan sitruunaisempi, tosin onhan tämä tuubini jo pari vuotta vanha ja vaikkei tätä oltu käytetty, niin tiedä häntä vaikka tuoksu olisi aikojen saatossa vähän laimentunut. Voin kyllä suositella kokeilemaan, tällaiset muutaman hassun minuutin naamiot kun ovat sen verran helppokäyttöisiä.

Ymppään nyt tähän samaan postaukseen tällä hetkellä käyttämäni kasvovoiteen, minähän tosiaan jätin sen toisen voiteen odottamaan kylmempiä aikoja koska se tuntui olevan ehkä liian kosteuttava näin kesällä.


Kuten kuvasta näkyy, voide on Avonin Solutions-sarjan Ageless Results päivävoide jossa on suojakerroin 15. En kyllä tiedä meninkö ojasta allikkoon, tämäkin kun tuntuu olevan suht rasvainen voide. Vaan kun tässä on sentään tuo suojakerroin jota ei meinaa muista jemmoissa olevista voiteistani löytyä. Vaikken olekaan mikään hysteerikko ihon suojaamisen kanssa (tiedän, pitäisi olla), niin silti näin kesällä käyttäisin mieluusti suojakertoimellisia kasvovoiteita. Mikähän siinä on ettei sitä suojakerrointa voi olla automaattisesti kaikissa voiteissa, hirvittävän monista kun sitä ei löydy? Niin ja en tiedä onko tätä voidetta enää ns. vakituisesti myynnissä, kyllä tämä löytyy Avonin sivuilta mutta kun tuo Solutions-sarjakin on uudistunut. Tietääkö kukaan tämän voiteen kohtalosta?

4 kommenttia:

 1. Olikohan uudistuneessa Solutionissa Mineral Youth-sarja tuon Ageless Resultsin korvaaja, jos oikein muistan :)

  VastaaPoista
 2. Luulisi että ovat tosiaan lanseeranneet jonkin korvaajan tällekin =)

  VastaaPoista
 3. Juu, kyllä tätä löytyy, mutta mineraaliversiona :) Koostumuksesta en osaa sanoa, kun en ole käyttänyt tuota vanhaa enkä nyt uudistunutta versiota, mutta luulen että voide on kohtuu sama, tuoksu on voinut muuttua :)

  VastaaPoista
 4. Tuoksu tuossa ei oo mikään hurmaava, ei kyllä pahakaan mutta siis sellainen joka voisi olla parempikin. Eli hyvä vaan jos tuoksu olis muuttunu (parempaan suuntaan) =)

  VastaaPoista