perjantai 13. heinäkuuta 2012

Dödöliinit

Olen näemmä auttamattoman myöhässä tämän deodorantin kanssa, en nimittäin löytänyt tätä enää Dermoshopista eli tämä lienee lopetettu tuote. No, jos nyt kuitenkin pari sanaa sanoisin tästäkin.


Kyseessä on Primo-sarjan suihkedödö joka mulla on ollut jo pitkään ja säännöllisessä käytössä tätä en olekaan testaillut. Ehkä suurin syy siihen on ollut tämän jättämä 'kiva' märkä tunne kainaloihin. Tuoksultaan tämä on kyllä mukava ja mietinkin jotta tuoksuisikohan tämä vallan samalle kuin saman sarjan käsivoide..? Vertailukohdetta nyt ei ole joten en voi sanoa juuta enkä jaata asiaan, pahus. Hikoilukestävyydestäkään en osaa sanoa mitään vaan tuskin haittaa, eihän tätä tuotetta ole enää olemassakaan...

Sitten se toinen deodorantti jonka otin käyttöön vähän aikaa sitten, kyseessä on Oriflamen Elvie-hajuveden tuoksuinen dödö.


Tämä on lojunut jemmoissani jo jonkin aikaa vaan ei tämän pitäisi olla pilalle mennyt, käyttöaikaakin oli vielä rutkasti. Ensi ajatus tästä oli jotta blääh, onpas tylsä ja mieto tuoksu. Sitten ajattelin ettei se haittaa, eipähän tuoksu riitele mahdollisesti käyttämäni hajuveden kanssa. Lopulta kuitenkin ristin tämän ällötuoksuksi, tähän on nimittäin tullut sellainen epämiellyttävä vivahde ja se jos mikä ihmetyttää. En tiedä voisiko syynä olla käyttötapani, joskus kun olen saattanut yön jäljiltä vain pyyhkäistä kainaloita puhdistuspyyhkeellä jonka jälkeen sitten olen sutinut dödöä kainaloon. Eli olisiko se voinut saada sisuksiinsa jotain ällömolekyylejä jonka vuoksi tuoksu on muuttunut ei niin kivaksi..? Tiedä häntä mikä on syy, ennen en oo kyllä törmännyt moiseen. Voikin olla että tämä päätyy kaaressa roskiin. Niin ja en nyt osaa sanoa tämänkän hien pitävyydestä, ehkä tämä on sellaista perussettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti