torstai 5. heinäkuuta 2012

Fruit Fantasy

Tämä kasvovoide on taas niitä 'halpoja löytöjä Tokmannista joita en voinut vastustaa' ja ostin tämän..öö..joskus =) En siis tosiaankaan muista milloin tämän ostin mutta kyllä siitä alle vuosi taitaa olla. Hintakaan en muista, mutta jotain tyyliin 1-2 euroa tämä taisi olla.

On siinä kans nimi, Fruit Fantasy =)


Tuo pahvipakkaus oli sellainen ekomiehen painajainen, laatikko oli nimittäin paljon isompi kuin purkki ja en oikeasti ymmärrä tuollaista tuhlaavaisuutta... No mutta, purkki itsessään oli sitten tällainen koruttoman ja ei niin silmiä hivelevän näköinen.


Tämän käyttöön ottamisen ajoituksessa mulle kävi kyllä moka. En tajua miksi korkkasin tämän näin kesällä, onhan voide tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle. Laitoinkin tämän lopulta takaisin jemmaan ja palaan tämän kimppuun syksymmällä. Käytin tätä kuitenkin sen verran että jotain voin tästä sanoa. Tuoksu on mielestäni sellainen vienon aprikoosinen ja muutenkin voide vaikuttaa hintaansa nähden mainiolta tapaukselta. Ainoastaan yksi juttu minua jäi mietityttämään ja se selvinnee sitten kunhan otan tämän käyttöön ilmojen kylmetessä. En ole varma lisääntyikö ihon epäpuhtaudet tätä käyttäessä vai kuvittelinko vain. Toisaalta voidehan on kuivallekin iholle sopiva ja tähän aikaan vuodesta ihoni on rasvaisempi. Lisäksi isän kuolema ajoittui samoihin aikoihin joten voihan olla että ihoni reagoi siihenkin. No, sen näen sitten syksymmällä ja palaankin sitten asiaan uudemman kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti