sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kesä tuoksuu tältä

Kesä tuoksuu niityn kukkasilta, mansikoilta, koivunlehdiltä, vastaleikatulta nurmikolta..listaa voisi jatkaa loputtomiin. Mutta, kesä tuoksuu myös tältä Fruttinin vartalosuihkeelta ja kun kesä on vihdoinkin täällä pohjoisemmassakin, niin toki tempaisin tämän käyttööni mitä pikimmiten =)


Jo heti ensinuuhkaisu kertoi tämän jos minkä olevan kesätuoksu, tämä kun tuoksuu hurmaavalle ananakselle ♥ Jos vain teillä on mahdollisuus hankkia tämä (sikäli mikäli pidätte ananaksen tuoksusta) niin älkää kulkeko onnenne ohi, sen verran ihana tapaus tämä on. Kiitos vaan Kisu tästäkin, toisen hylky on toisen onni ;)

5 kommenttia:

 1. Hitsi että mua on alkanut nämä himottamaan, kun täältä lukenut näistä :D.
  Tahtoo kans !!! :D

  VastaaPoista
 2. Sun pitää alkaa metsästämään näitä =D Harmi kun saatavuus on mitä on, toki Fruttinin omilta sivuilta voi tilata vaan muistaakseni postikulut on hurjat...

  VastaaPoista
 3. Missäs näitä nyt sitten myydään?

  VastaaPoista
 4. Kisu: =)

  Sissi: Ulkomailla... =/ Joskus on jotain Fruttineita ollu myynnissä Citymarketissa ja Sokoksessa mutta mitenkään vakituisesti tätä sarjaa ei myydä meillä. Eli jos käy vaikka Virossa tai Euroopassa niin sieltä löytyy. Ja tietysti sieltä Fruttinin omasta nettikaupasta, katsoin huvikseni postikuluja ja ne oli yli 14 € eli kannattaa tilata kerralla paljon tai tehdä sitten kimppatilaus jonkun kanssa.

  VastaaPoista