perjantai 29. kesäkuuta 2012

Tylsä trio ja yksi ihanuus

Joskus talvella bongasin Seppälässä tarjouksen I Love...-tuotteista tyyliin 'ota kolme, maksa kahdesta' ja niinpä minä sitten kahmin mukaani 3 suihkugeeliä. Itse asiassa, ei niitä tainnutkaan olla kuin vain tuota kolmea sortimenttia. Kaksi niistä on jo päätynyt testiin ja kolmas odottaa vuoroaan, tosin sitä se saakin odottaa jonkin aikaa, mutu-tuntuma sanoo senkin olevan tylsä...

Eli, ensimmäisenä käytin Rasberry & blacberryn ja en odottanut siltä paljoa, kas kun olin lukenut lyttääviä kommentteja ja eipä ne kommentit väärässä olleet. Tämä on siis hyvin mitäänsanomaton suihkugeeli, tuoksu ei herätä mitään ihastuksen tunteita (tosin ei se vihastutakaan) ja niinpä holvasin tätä mielelläni enemmän kuin laki sallii. En siis voi suositella ostamaan, ellet sitten tahdo itsellesi hyvin tylsää suihkugeeliä.


Vaan eipä tämä blueberry & smoothie paljon poikennut linjasta, kyllähän tämä on parempi kuin tuo edellinen, mutta esanssinen mustikkatuoksu ei saa minua hihkumaan ilosta. Tämä on käytössä tällä hetkellä ja tätäkin lotraan ihan surutta.


Ja sitten vähän ekokosmetiikkaa, joskus bongasin Cittarista Urtekramin Aloe vera-suihkugeelin höpsön halpaan hintaan, kuten kuvasta näkyy 500 ml pullolla oli hintaa 2 €. Luonnonkosmetiikkaa on pidetty kauan aikaa tylsänä (toki tilanne on onneksemme muuttunut) ja ei ihme, varsinkin jos testailijat ovat törmänneet tähän tuotteeseen. Tämä suihkugeeli oli kuolettavan tylsä, siis oikein semmonen hajuton ja mauton (ehei, en maistanut mutta ymmärtänette pointtini) tapaus. Ainut asia mistä tykkäsin oli vaahtoamattomuus. Ja se jos mikä on kummallista, yleensä kammoan suihkugeelejä jotka eivät vaahtoa. Liekö sitten syynä se että tahdoin löytää edes väkisellä jotain hyvää tuotteesta vai aiheuttiko tunteen hivenen tukossa oleva lattiakaivo, tämän kanssa kun ei tarvinnut tuskastella lattialla lilluvia vaahtolauttoja...


Sitten se ihanuus, uijui! Koskaan aiemmin en ollut kokeillut Victoria's Secretin suihkugeelejä ja niinpä olin hyvin onnekas kun blogituttavani Kisu päätti luopua omastaan. Tokihan minä sen ostin itselleni ;) Ja voi että, tämä oli yksinkertaisesti ihana, tuoksu oli yhtä aikaa jotenkin kirpsakka, mutta makea. Tämän Wild Scarletin tuoksuisen (juicy apple & lily) vartalosuihkeenkin voisin ottaa itselleni. =) Suihkugeelilutraajana olen pidättäytynyt tällaisista kalliimmista suihkugeeleistä vaan oh, kyllä musta tuntuu että jos joskus on ylimääräistä rahaa niin kyllä repäisen ja tilaan näitä itselleni...

2 kommenttia:

  1. Itse huomasin tänään seppälässä noita l love tuotteita, mutta olen kanssa lukenut että ei ole mitään hirmu hyvän tuoksuisia.

    Olisi kyllä kiva lyötää jokin semmoinen aidon mintun tuoksuinen suihkugeeli. Mutta ne on vähän semmoisia keinotekoisia tuoksuja, mikä harmittaa kyllä.

    VastaaPoista
  2. Fruttinin minttu&lime on mun mielestä ihana =) Sitten taasen kerran hurmoksessa ostin Treaclemoonin minttuisen suihkugeelin ja se oli pettymys, tuoksui jotenkin minttusuklaalle ja minä tahdon ihan vaan rehellisen mintun tuoksun.

    VastaaPoista