tiistai 26. kesäkuuta 2012

Putsari+kuorinta

Joskus aikoja sittenhän bongasin Lumenen Radiant Touch raikastavan puhdistusvoiteen tökerön halpaan hintaan ja tietenkin ostin sen, ainahan nyt putsareita tarttee =)


Olen nyt käytellyt tätä jonkin aikaa ja tämä on ollut ihan miellyttävä tuttavuus, tuoksukin on hentoisen hillamainen, näin ainakin kuvittelen ;) Välillä olen kyllä ollut huomaavinani ettei tämä puhdista tarpeeksi hyvin, siis käyttämästäni peitevoiteesta on saattanut näkyä jämiä iholla. Mutta, minua se ei kuitenkaan ole haitannut, sen verran mukavan fiiliksen tämä jättää iholle. Hassua muuten miten sitä saattaa tavallaan ehdollistua tiettyihin asioihin. Jonkin aikaa tätä käytettyäni vasta tajusin että hetko, tämähän on tosiaankin tarkoitettu normaalille/sekaiholle. Eihän siinä mitään, mutta jotenkin olen aina mieltänyt voidemaiset putsarit kuivan tai herkän ihon jutuiksi. Aina siis oppii uutta.

Ja sitten se kuorinta, tämä tuubi on pyöriskellyt jemmoissani herra ties kuinka kauan joten olihan tuo jo aika ottaa käyttöön.


En muuten tiedä onko tätä enää myynnissä (siis juuri tätä hunaja&manteliöljyversiota), mutta sillä ei minusta ole mitään merkitystä, oman kokemukseni mukaan nämä Avonin Naturals-sarjan kuorinnat ovat aina samantyyppisiä joissa vain tuoksumaailmat vaihtelevat. Tykkään kyllä näistä kuorinta-aineista ja näissä on totisesti hinta-laatusuhde kohdillaan. Kannattaa siis kokeilla mikäli ette ole vielä kokeilleet.

6 kommenttia:

 1. Onpa mahtavassa tarjouksessa ollut tuo putsari!!
  Liekö vielä myynnissä tuota noin muuten?? Olisi kiva testata sekaiholle tarkoitettua puhdistusVoidetta!

  Ja tuota Avonin kuorintaa ei taida tuossa tuoksussa enää olla myynnissä, mutta granaattiomenaa on, mielestäni kuorivuudeltaan aika saman tyyppinen (kummankin kun olen omistanut).

  VastaaPoista
 2. Varmaan tuossa on joku uudistus tehty, ainaki ulkonäön suhteen koska ihan tommosta en äkkiseltään googlettelemalla löytäny. Tämmönen löyty Lumenen sivuilta: http://www.lumene.com/fi/tuotteet/ihonhoito/puhdistus/radiant-touch-raikastava-puhdistusvoide

  Tämä oli tosiaanki löytö Citymarketista, siellä kaupassa kannattaa aina käydä kuikuilemassa kosmeosastolla josko löytyisi jotain hullun halvalla =)

  VastaaPoista
 3. Itse olen testannut tuota avonin putsaria, mutta se oli vaan toi kurkun tuoksuinen. Tykkäsin kovasti, mutta harmi kun niitä ei myydä enään.

  VastaaPoista
 4. Siis tuo ei ole putsari vaan kuorinta-aine =) Avonilla on kyllä myynnissä teepuu-kurkku putsari, eihän se ole se mitä kaipailet?

  VastaaPoista
 5. Tosiaanki kyllä se tämän jakson lehdestä löytyy =)

  VastaaPoista