keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Yveksen namuset

Pitkästä aikaa suuntasin askeleeni Yves Rocherin liikkeeseen ja enhän minä sieltä päässyt ulos ostamatta mitään. No, ei se mitään, ostoaikeissa sinne meninkin, ajattelin ostaa ainakin suihkugeelejä ja niinhän minä ostinkin. Vaan bongasinpas sitten sieltä sellaisiakin juttuja joita en ennen ollut nähnyt ja niihin ahnaat kätöseni tarttuivat vaikka mikään kroisos en tällä hetkellä olekaan. Kamoon, eihän tällaisia herkkuja voi kukaan vastustaa...?


Mangoa ja passionhedelmää...mmm.Elikkäs tällaisia limited edition (mööh, epistä!) tuotteita oli ilmaantunut myyntiin ja löytyypä näitä näemmä ihan nettikaupastakin. Suihkugeeli maksoi muistaakseni 4,90 € ja hajuvesi 5,90 €. Lisäksihän tuohon sarjaan kuuluu vartaloemulsio, sen jätin kuitenkin rauhaan. On kyllä ihania herkkuja ja tohkeissani tyrkytin suihkugeelipulloa avokkini tuoksuteltavaksi ja sopertelin jotain smoothiesta. Ja kas, niinhän näissä tuotteissakin lukee, en siis ollut huomannut sitä ennen tuoksuttelutyrkytystäni. (Kyllä, avokki haistoi ja totesi tuoksun olevan hyvä. Hänelläkin on siis hyvä maku) ;) Ihania herkkuja nämä tosiaan ovat ja hajuvettä pitikin päästä käyttämään hetimiten, suihkugeeli saa odottaa vielä kesäisempiä olosuhteita.

Olettekos te jo sortuneet näihin tai aiotteko sortua? Mua alko nyt himottamaan vielä se vartaloemulsiokin ja ai että olis kiva saada jemmaan tuota suihkugeeliäkin... Kääk, ja just kun tänään selitin että eipähän tartte tilata Yvekseltä mitään kun kävin paikan päällä ostoksilla ;D

6 kommenttia:

 1. Voi eeeei minkä teit :D mä oon noita kuolannut jo tuolta nettikaupasta, haluisin niin tilata kun näyttää niin herkuilta! mutta pitäisi rahaa säästää ja no, noita purkkeja mulla kyllä ois kaapissa jemmassa liikaakin :D mut noi on jotai limited editiooniiki viel, emmää kestä :| ja se kookos? juttuki näytti aika namulta. että polttelee kyllä, pahasti, ei sun hehkutukset auta yhtään asiaa ;D

  VastaaPoista
 2. Anna mennä vaan, limited edition on tarpeeksi hyvä syy ;D

  VastaaPoista
 3. No kuolasin sitä kookos-ananas (?) juttua jo Cavan blogissa ja nyt kun nämäkin vielä täällä...
  Toivottavasti ei oo kaupungilla käyntiä hetkeen, yveselle varmasti muuten eksyisin, enkä tyhjin käsin sieltä lähtis... :D
  Hitto, vai pitäsköhän sittenki kaupungilla käydä joku päivä, kun ovat vaan limited-myynnissä...

  VastaaPoista
 4. Minä en muuten ees hoksannut tuoksutella sitä toista (eli just tuo kookos-ananas) vaikka näin kyllä Yveksellä samassa törpössä senkin tuoksun. En edes ottanu käteeni ja katsonut mikä se on, olin kai niin tuon mango-passionin lumoissa =D Toisaalta, mähän en hirveesti kookoksen tuoksusta tykkää mutta olishan tuo ollu hyvä tuoksutella sitäkin.

  Tympii tosiaan tällaiset limited edition-jutut, himpura jos kansa tykkää (ja miksei tykkäis) niin pistäisivät sitten vakimyyntiin.

  VastaaPoista
 5. Itse tilasin eilen ne kummatkin, eli tuon kookos-ananas ja mango suihkugeelin. Ihastuin heti kun näin nämä pullot nettikaupassa.

  VastaaPoista
 6. Minä vielä taistelen tilaushimoa vastaan. Tosin luulen etten pysty vastustamaan kiusausta, tätä on saatava lisää..ja toki muitakin Yveksen herkkuja ;)

  VastaaPoista