maanantai 7. toukokuuta 2012

Suihkugeelejä. (Mälsää, tiedetään).

Vaan kun meikäläinen on näitä suihkugeelejäkin päättänyt välillä esitellä niin esitellään nyt, ihan kaksin kappalein peräti. Ensimmäisenä parrasvaloihin pääsee Dermosilin Porkkana suihkugeeli jonka valitsin aikoinaan ilmaislahjaksi, Dermoshopilla kun on se pistehommeli ja sitten niillä pisteillä saa valita ilmaisia tuotteita.


Tämä siis sisältää porkkanauutetta ja tuoksuu sitrukselle. Ihan mukava tuoksu olikin, tosin mun mielestä se oli suht mieto mutta monet varmasti tykkäävät ei niin hyökkäävistä tuoksuista suihkussa. Tuota pulloa ensin mietin ja ajattelin et joo, onpa taas... Vaan kuinkas ollakaan, pullo osoittautui hyvinkin näppäräksi, se kun pysyi aika tukevasti pystyssä, jotkut pullot kun tuppaavat kaatuilemaan ja voi että mua raivostuttaa suihkun lattialle mätkähtelevät pullot. Lisäksi tuossahan ei tarvitse aukoa korkkia, sen kun vaan otat pullon käteen ja truuttaat geeliä käsiin. Otinkin pullon uusiokäyttöön ja täyttelin sitä seuraavana esittelyyn pääsevällä kylpyvaahdolla. On tuossa pullossa kuitenkin yksi miinus, se vie yllättävän paljon tilaa johtuen tuosta levenevästä alaosasta. Äkkiseltään kun luulisi tuollaisen kapoisen pullon menevän pieneen tilaan mutta eihän se mene, thanks to tuo 'kauluri'. Aloin sitten säilyttämään pulloa toisinpäin, mutta sisällön huvetessa liian vähiin ei sekään ollut kivaa, olihan sisältö sitten pakkaantuneena siihen väärään päähän ja sitä sai sitten lirutella sieltä tovin jos toisenkin.

Tämän jälkeen tosiaan otin käyttöön megalekan (tavaraa oli pullossa litran verran) Avonilta tilaamaani kylpyvaahtoa jota siis käytin ihan suihkugeelinä.


Ja kuten kuvasta näkyy, tuoksuna oli karpalo & appelsiini. En mitenkään rakastunut tuoksuun vaikka ei se pahakaan ollut. Jotenkin tuoksusta tuli mieleen joulu ja ehkäpä joulun tienoilla olisinkin tykännyt tästä. Nyt keväällä kuitenkin sitä taitaa tykätä vähän erilaisista haisuista. Muutenkin oli ihan ok, siis teki sen mitä pitikin eli puhdisti kropan ;)

6 kommenttia:

 1. Mäkin käytän noita Avonin kylpyvaahtoja suihkugeeleinä sekä käsisaippuoina :) Tein just eilen tilauksen ja otin testiin uutta kylpyvaahtoa, Vihreä Omena :)

  VastaaPoista
 2. Itse katselin eilen noita Dermosilin suhkugeelejä. Siellä oli kyllä vaikka minkä laisia. Toi pullo näyttää kyllä todella kätevältä. Täytyypä joku kerta tilata noita =)

  VastaaPoista
 3. Anoppilassa olen noita kalliimpia dermon suihkugeelejä kokeillut, olen tykännyt!

  Tilasin just tuon ja vihreä omena -jättipullot käsisaippuoiksi :) Omena on yksi lempituoksuistani.

  VastaaPoista
 4. Eikä oo tylsää! Tuo Dermosil näyttää enemmän joltain hierontaöljytuubilta. :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on tuota karpalo-appelsiinia kans 500ml pönikkä ja ostin sen tarkoituksella joulun ajan käyttöön, kun edellinen joulu-suihkugeeli loppui tammikuussa :).
  Aivan ihanan tuoksuinen mun nenään <3

  VastaaPoista
 6. Heh, tämä postaus on sitten kirvoittanut kommentteja oikein kunnolla vaikka luulin toista =D

  Nonnu: Vois kyllä tilata kokeiluun sitä omenaa, näin kesän kynnyksellä pitäisin varmasti siitä =)

  Tia: Kannattaa tilata, tuota pulloa kun voi tosiaan hyödyntää jatkossakin =)

  Kisu: Minä en oo tosiaan koskaan raskinut tilata noita Dermon suihkugeelejä, minä kun käytän suihkugeelejä sen verran ronskilla kädellä niin siinä mielessä iskee pihiys ja sitten sitä koettaa hankkia suht halpoja peseytymisaineita =D Vaikka toisaalta, eihän nuo nyt mitenkään hirmu kalliita ole...

  Kissaämmä: No hyvä ettei ollu tylsä postaus ;) Kieltämättä hierontaöljyhän tosta tulee mieleen!

  Anzu-Anssu: Niin ne maut vaihtelee =) Mutta niinku sanoinki, joulun aikaan olisin varmasti ollut aivan intona tuota käyttäessäni =)

  VastaaPoista